Pojemność:: 300 l i będzie 60 ;]
Imię: Łukasz Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Wrz 2009 Posty: 27 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2009-09-29, 20:31 Bimbrownia do 300 l akwa ;]
Witam.!
Jestem nowy na forum, i mam mały problem. Moje akwa opiera sie na roślinach i dlatego chcę by sie rozrastało i mówili żebym załorzył bimbrownie . Wiele czytałem na temat bimbrowni i nie wiem jakie proporcje skladników.? I czy starczą butelki 2 l i 0,5 l
Pojemność:: 200l i 10l;P
Imię: bernadetta Pomogła: 34 razy Wiek: 22 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 839 Skąd: Łask
Wysłany: 2009-09-30, 10:57
Hmm nie znam się ale mi się wydaję, że w dużych zbiornikach lepiej sprawdza się butla CO2, a w mniejszych bimbrownia. To tylko moja sugestia i rozumowanie
_________________ Nie każdy kto posiada akwarium jest akwarysta.
;*K.... :* i N......:*
Brak polskich znakow
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
Thierry Henry
Pojemność:: 160l
Imię: dawid Pomógł: 60 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1568 Skąd: Okocim
Wysłany: 2009-09-30, 15:14
Kompletnie nie opłacalne. Kupuj butlę, ciesz się wyglądem roślin i wygodą jaką daje butla.
_________________ I Still Haven't Found What I'm Looking For
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.