Wysłany: 2010-06-20, 08:13 Projektuje sterowniki dla akwarystów proszę o propozycje.
Obecnie przygotowuję projekt sterowania 8 pompami do nawozenia akwarium do sterownika jest w fazie pomysłu komputerek mierzący parametry wody i wzalezności od pomiaru załączający odpowiednie pompy. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje to chętnie wysłucham.
Nie ważne na czym ważne że działa. Ale dodam ze to nie atmel;) Szpiegom z krainy deszczowców nie mogę udzielać informacji. Karamba;)
Spin
Imię: Alex
Wysłany: 2010-08-16, 18:31
Szczegółów nie chcesz podac (nawet oględnie) a oczekujesz propozycji ?
Nie zauważasz tu pewnego nonsensu ?
Dla mnie automatyka to świetny dowcip branżowy gratulejszyn.
Poprę pozostałych milczeniem.Karamba !
Jakieś postępy w tym projekcie ? znalazłem na googlach ten temat i interesuje mnie programator czasowy przynajmniej 5 kanałowy.Dało by się coś takiego wykonać w rozsądnej cenie?
SKORO TY PROJEKTUJESZ,TO TO WŁAŚNIE TY POWINIENIEŚ POKAZAĆ SWOJE PROPOZYCJE I PROJEKTY A NIE PROSIĆ INNYCH O POMOC"Projektuje sterowniki dla akwarystów proszę o propozycje"TO TWÓJ TYTUŁ ALE NIE WIEM GDZIE TU LOGIKA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.