cruel0808
Pojemność:: 60l
Imię: Michał
Wysłany: 2010-09-03, 15:30 Bimbrownia (soda+ocet) - problem z aparaturą od kroplówki.
Zrobiłem bimbrownie co2, taką jak na zdjęciu poniżej:
Jednak mam pewien problem, aparatura od kroplówki jest nieszczelna- chodzi mi o ten niebieski zawór (delikatnie kapie z niego ocet)
Pytałem się farmaceutki co to jest, ale ona nie wiedziała do czego to służy I tu mam pytanie do was co z tym miejscem zrobić, zakleić silikonem? Czy może da się jakoś uszczelnić to miejsce bez klejenia?
Pojemność:: Brzucha? duża ;P
Imię: Kuba
Nazwisko: Ptasie xD Pomógł: 54 razy Wiek: 20 Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 1719 Skąd: Grójec
Wysłany: 2011-04-10, 18:44
Smolas69 napisał/a:
o miejsce, o którym Ty mówisz to wejście na strzykawkę, aby lekarz nie musiał robić dodatkowego wkłucia chcąc podać jakiś lek.
Wejście pod strzykawkę jest w weflonie.
To niebieskie to odpowietrznik jest po to aby kroplówka chciała w ogóle płynąć.
Sorry, że odkupuje, ale nie mogłem tego czytać.
A to już załamało mnie do reszty
cruel0808 napisał/a:
Pytałem się farmaceutki co to jest, ale ona nie wiedziała do czego to służy
_________________ "Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.