Pojemność:: 200l + 45l + 18,5l
Imię: Michał
Nazwisko: Polański Pomógł: 128 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 1973 Skąd: Kraków - Swoszowice
Wysłany: 2010-08-09, 19:52
No tak - jak ostatnio kupowałem akwarium, ta 'tekturka' też była. Cóż - podczas mycia wszystko się zdarło, ale szczerze nie wiem po co to jest, jak i tak akwarium stoi na macie, czy jak u mnie - na styropianie
Pojemność:: 12, 25l, 112 l
Imię: Piotr
Wysłany: 2010-08-09, 20:32
No właśnie się zdziwiłem
Pod akwa będzie karimata + chyba podstawka
[ Dodano: 2010-08-25, 18:14 ]
Tu znowu ja mam pytanie
Skończyły mi się oszczędności bo zakupiłem szafkę plus akwarium
Mam pytanie chciałem dać specjalne podłoże firmy JBL albo inne, ale chcę na razie coś taniego i mam pytanie czy na samym żwirku będą rosły mi rośliny ???
Oraz czy akwa będzie mogło stać tylko na karimacie ? bo będę chciał jeszcze dodać podstawkę.
[ Dodano: 2010-08-25, 18:16 ]
I jeszcze jedno jaki najlepiej test dla wody oczywiście tani
Np. Paskowy(Wiem że nie dokładny jak kropelkowy)
_________________ Pozdrawiam wszystkich Akwarystów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.