Chciałabym zostać moderatorką, wiedzę z książek, doświadczenia i Internetu mam, ale nie spełniam pierwszego kryterium, bo mam 11,5 roku.
_________________ Pozdrawiam,
Martyna
Marian Pomógł: 11 razy Wiek: 23 Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 331 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2007-03-22, 21:58
Ja mam propozycję dwóch osób ale niewiem czy akurat one chcą, ze swojej strony proponuje cops`a i Akasha`e ... wiec moi mili wypowiedzcie się czy macie ochote moderować, ostateczne zdanie podejmie Michał, ja dałem propozycję
cops`a jak najbardziej i może kasia2005 choć Akasha jest tu chyba dłużej ale decyzja należy oczywiście do nich
z resztą uważam, że jeśli forumowicze się wypowiedzą będzie dobrze oni najlepiej wiedzą kto im pomaga i kogo by polecili na to stanowisko, kto jest wiarygodny i takie tam
oczywiście czy te osoby się zgodzą to już inna historia :roll:
ja proponuję Michale wziąć to pod uwagę 8-)
[ Dodano: 2007-03-22, 22:08 ]
oczywiście ostateczna decyzja należy do ciebie
popieram kandydaturę copsa zasługuje na moda :-D ma dużą wiedzę i doświadczenie potrzebne moderatorowi
_________________ Pierwsze przykazanie akwarysty: Nie będziesz nigdy wierzył sprzedawcy z zoologa
Drugie przykazanie: Sprzedawca w zoologu dopiero zaczyna mówić prawdę,
jak skuma, ze sie znasz!
pozdrawiam
Pojemność:: 112l + 45l
Imię: Darek Pomógł: 12 razy Wiek: 40 Dołączył: 02 Sty 2007 Posty: 434 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-03-22, 23:13
a ja głosuję na kasia2005 również posiada wiedzę niezbędną dla moderatora a chyba raczej staż nie jest najważniejszy tylko wiedza i doświadczenie hmmmm ale jak coś to mogę się zmierzyć z tym zadaniem , jeżeli nie będę sobie radził zrezygnuję i zrobię miejsce komuś innemu
Pojemność:: 50l
Imię: Michał
Nazwisko: Kryński Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 611 Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-03-22, 23:38
Marian, druga propozycja zostaje odrzucona, Akasha dzisiaj dostała BANa... Nie nawidzę spamu, a ona się tego dopuściła w znacznym stopniu (rozsyłanie spamu do około 30-40 osob...). Dodatkowo kilka dni wcześniej jej kolega z tamtego forum (admin) został u nas również zbanowany za spam...
Wysłałem dzisiaj emaila z wyjaśnieniem całej sprawy, tylko nie wiem czy się wysłał. Dostał ktoś dzisiaj wiadomość z forum?
A co do kandydatury cops, to sam o niej myślałem
Co do kandydatury kasia2005, to muszę się z tym przespać Jak widze ma bardzo dużą wiedze na temat akwarystyki
martyna, niestety wiek cię eliminuje... Chociaż może w przyszłosci nagnie się tą zasade
Po prostu taką funkcje musze dawać osobą odpowiedzialnym, a z osobami w wieku poniżej 17 lat różnie bywa, mam troche złe wspomnienia
Ok to na dzień dzisiejszy cops,
dołącza do grupy ModTeam, a co do kasia2005, to jutro odpowiem
ja mam info , więc wysłałeś , a co do mojej kandydatury to bardzo dziękuję za wyróżnienie czekam na Twoją decyzję z niecierpliwością :d
_________________ Pierwsze przykazanie akwarysty: Nie będziesz nigdy wierzył sprzedawcy z zoologa
jak skuma, ze sie znasz!
pozdrawiam
Marian Pomógł: 11 razy Wiek: 23 Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 331 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2007-03-23, 09:31
Michał napisał/a:
Marian, druga propozycja zostaje odrzucona, Akasha dzisiaj dostała BANa... Nie nawidzę spamu, a ona się tego dopuściła w znacznym stopniu (rozsyłanie spamu do około 30-40 osob...). Dodatkowo kilka dni wcześniej jej kolega z tamtego forum (admin) został u nas również zbanowany za spam..
nie wiedziałem :oops: żadnego spamu nie dostałem od niej, ale dzis odebrałem wiadomość, ta co rozesłałeś masowo
kasia2005, wiem że kobiet nie pyta się o wiek :oops: ale w profilu nie masz wpisanego więc chciałbym spytac ile masz latek
rocznik 82 a 2005 to reszta mojej daty urodzenia :-D
jak skuma, ze sie znasz!
pozdrawiam
Wysłany: 2007-03-23, 10:26
Ekstra, więc myslę że mamy drugiego odpowiedniego kandydata
Życzę Wam powodzenia w nowym "zawodzie" , uważam, że na niego zasłużyliście, a do Michała: ja mogę poczekać do 17-stki . Na razie nie zamierzam stąd odchodzić, jak doczekam to poczekam :mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.