Pojemność:: 50l
Imię: Michał
Nazwisko: Kryński Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 611 Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-04-18, 12:34 Plany na najbliższą przyszłość ;)
No to tak, chciałbym przedstawić wam plany naszego forum na najbliższą przyszłość.
Za kilka dni forum zostanie przeniesione na serwer dedykowany Mojej firmy. Przeniosę forum zapewne w nocy
Plany są również takie:
Przede wszystkim stworzenie serwisu akwarystycznego pod który będzie podlegać forum I tu mam do was pytanie, co waszym zdaniem powinno się w nim znaleźć? według mnie na pewno jakaś encyklopedia ryb/roślin, galeria (najprawdopodobniej będzie ta z forum), dział z artykułami. Na myśl przyszedł mi również jakiś katalog stron akwarystycznych.
Myślę że konkursy na razie można przełożyć z uwagi na to że gdy będzie portal będziemy mieli większe pole manewru.
Dodatkowo pomyślałem nad wynajęciu grafika który wykona styl do portalu i forum, to jednak bedzie uwarunkowane tym ile zysku przeniesie w tym miesiącu Moja firma
Piszcie swoje propozycje jak również uwagi do moich pomysłów
generalnie brakuje linkowni , zdało by sie utworzyć takie miejsce na forum gdzie możnaby umieszczać różne ciekawe linki do stron o tematyce akwarystycznej ja bym sporo znalazła wśród swoich zakładek ale jakoś mam obawy o warna i nie zamieszczam tylko od razu trzeba by sprawdzać te linki i sortować według tematów bo zaraz się bałagan zrobi
_________________ Pierwsze przykazanie akwarysty: Nie będziesz nigdy wierzył sprzedawcy z zoologa
Drugie przykazanie: Sprzedawca w zoologu dopiero zaczyna mówić prawdę,
jak skuma, ze sie znasz!
pozdrawiam
no na pewno trzeba to pogrupować np ryby (gatunki) , rosliny (gatunki) , DIY , itp mozna spróbować także dopinac posty z linkami do tematów , ja spędzam sporo czasu w necie więc mogę oglądać te strony na bieżąco i wywalać powtarzające się lub nie na temat
_________________ Pierwsze przykazanie akwarysty: Nie będziesz nigdy wierzył sprzedawcy z zoologa
Drugie przykazanie: Sprzedawca w zoologu dopiero zaczyna mówić prawdę,
jak skuma, ze sie znasz!
pozdrawiam
Fajnie by było gdyby w galerii był temat "nasze zwierzaki" bo fajnie by było naoisać coś nie tylko o rybach i akwarystyce ale jakieś 3 zdania o np. kocie czy psie...
_________________ Pozdrawiam Dominika
Odważni walczą - sprytni uciekaja. David Belle
Marian Pomógł: 11 razy Wiek: 23 Dołączył: 27 Lis 2006 Posty: 331 Skąd: Bialystok
Wysłany: 2007-05-28, 17:30
to se napisz o tym w hydepark, forum jest o akwarystyce
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 404 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 6629 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-05-30, 14:55
dział "choroby i ich leczenie", "glony" i "FAQ młodego/początkującego akwarysty".
... i "nasze inne zwierzęta" też popieram Nawet jak nie są to ryby albo króliki :-P
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
Pojemność:: 140, 36 i 25 l. Pomógł: 5 razy Wiek: 32 Dołączył: 06 Cze 2007 Posty: 104 Skąd: Polska
Wysłany: 2007-06-08, 18:14
I proponowalbym jakies linki do stron akwarystycznych nie tylko o rybach, np. "nie tylko ryby". W koncu jest wiele ciekawych stworzen, ktore mozna chodowac w akwa, jak raki, krewetki, slimaki, zabki etc... A wydaje mi sie, ze czesto brak o nich informacji.
_________________ Art is the expresion of a dream. And dreams, my friend, are what we are as heart...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.