Pojemność:: 140, 36 i 25 l. Pomógł: 5 razy Wiek: 32 Dołączył: 06 Cze 2007 Posty: 104 Skąd: Polska
Wysłany: 2007-06-12, 14:21
Ja nie lapie tego, jak skoro to grupa zamknieta i nie mozna sie zglaszac, to po co sie zglaszacie? No wiecie - konsekwencja, wazna sprawa.
Bdw faktycznie to chyba sie przydaje tylko do zmiany koloru nicka.
_________________ Art is the expresion of a dream. And dreams, my friend, are what we are as heart...
faktycznie to daje większą możliwośc korzystania na forum nie każdemu wolno pisac w dziale ancylkopedia a ^akwarytsom tak
poza tym jest to sygnał dla nowych użytkowników że dany user zna się na akwarystyce więc automatycznie podnosi prestiż danej osoby
BTW fajnie znaleśc się w jednej grupie np ze slanterem :-D
_________________ Pierwsze przykazanie akwarysty: Nie będziesz nigdy wierzył sprzedawcy z zoologa
Drugie przykazanie: Sprzedawca w zoologu dopiero zaczyna mówić prawdę,
jak skuma, ze sie znasz!
pozdrawiam
Pojemność:: 140, 36 i 25 l. Pomógł: 5 razy Wiek: 32 Dołączył: 06 Cze 2007 Posty: 104 Skąd: Polska
Wysłany: 2007-06-16, 11:15
To jest wielka tajemnica wlasnie. Zauwazylem bowiem, ze nigdy osoby pytajace o to nie dostaja jasnej odpowiedzi, tlyko odpowiedzi mentne.
Mozna sie wiec zastanowic, co jest grane, skoro te kryteria nie sa podane jasno? Czy nie zalezy to aby bardziej od znajomosci albo wrazenia, jakie sie wywiera? Gdyby bylo to kryterium wiedzy albo np aktywnosci, mysle ze byloby to chyba jasno powiedziane.
Moze sie myle, oczywiscie i prosze nie odczytywac tego posta jako ataku czy cos. Ale po prostu dla mnie to dziwne ze kryteria sa - ale nikt nie wie jakie... Jak w czeskim filmie.
_________________ Art is the expresion of a dream. And dreams, my friend, are what we are as heart...
No więc proszę o rozjaśnienie. Ale mi się po prostu wydaje że nie dostajemy odpowiedzi, ( i tym razem tez nie dostaniemy ) bo jak by było za dużo osób w takiej grupie to to by przestała być grupa ale "zbiorowisko" i by to straciło cały sens. Tak myślę.
[ Dodano: 2007-06-19, 17:09 ]
Ja też bym chciała być w grupie np z Kasią2005 ale to nie takie proste. :-(
_________________ Pozdrawiam Dominika
Odważni walczą - sprytni uciekaja. David Belle
Wysłany: 2007-06-21, 19:27
Pewnie tak wlasnie jest, jak dla mnie to dziwne ze nie dostaje sie tej odpowiedzi... Tzn no wiecie, jakby wszystko bylo ok to chyba bysmy ja dostali, no nie?
Akwarysta trzeba się urodzić , akwarium kupić może każdy
Slanter
Imię: Grzegorz Pomógł: 79 razy Wiek: 42 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 971 Skąd: Phoenix, AZ
Wysłany: 2007-06-23, 13:20
Jesli jest tu jakis limit czy tez okreslona ilosc nadawania czlonkostwa w grupie Akwarysta i ktos zasluzony czeka w kolejce to ja moge swoje miejsce tej osobie odstapic. Zawsze mam wyrzuty, ze glownie udzielam sie o roslinach i malo co dokladam do tego forum a tu daje mi sie jakies wyroznienia :oops:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.