Jesli jest tu jakis limit czy tez okreslona ilosc nadawania czlonkostwa w grupie Akwarysta i ktos zasluzony czeka w kolejce to ja moge swoje miejsce tej osobie odstapic. Zawsze mam wyrzuty, ze glownie udzielam sie o roslinach i malo co dokladam do tego forum a tu daje mi sie jakies wyroznienia :oops:
Slanter to przecież dobrze że nawet przy samych roślinach pomagasz. Przecież ktoś może się znać na rybach a na roślinach nie.
I to właściwie nikt ise zna się na nich tak dobrze, więc brutalnie mówiąc siedź w tej grupie i ciesz się że ciebie przyjeli, ale miło że chcesz komuś odstąpić
[ Dodano: 2007-06-27, 22:16 ]
Ja też jestem w tej grupie. Ale super !!!
_________________ Pozdrawiam Dominika
Odważni walczą - sprytni uciekaja. David Belle
Pojemność:: 240
Imię: Daniel Pomógł: 52 razy Wiek: 22 Dołączył: 21 Gru 2006 Posty: 1393 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-06-28, 10:55
Slanter napisał/a:
Jesli jest tu jakis limit czy tez okreslona ilosc nadawania czlonkostwa w grupie Akwarysta i ktos zasluzony czeka w kolejce to ja moge swoje miejsce tej osobie odstapic. Zawsze mam wyrzuty, ze glownie udzielam sie o roslinach i malo co dokladam do tego forum a tu daje mi sie jakies wyroznienia :oops:
Slanter, jestes nasza glowna wiedza
_________________ Niektórym od władzy odbija... cóż poradzić.
Slanter
Imię: Grzegorz Pomógł: 79 razy Wiek: 42 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 971 Skąd: Phoenix, AZ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.