Pojemność:: 50l
Imię: Michał
Nazwisko: Kryński Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 613 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-12-23, 14:38
Cytat:
A ja mam pytanie do admina. Chodzi o okno logowania. Czy ono musi być wyśrodkowane względem tego pola reklamowego? Strasznie mnie to wnerwia jak się pokazuje okno logowania i muszę przewijać stronę, żeby dojść do pola logowania.
Nie musi a wręcz nie powinno być wyśrodkowane Teraz powinno być ok
Cytat:
Dostrzegłem że forum nie ma ikony takiej w zakładce (w przeglądarce u góry). Niby drobiazg, ale zawsze to "coś".
Nowy nagłówek, wg mnie o wiele lepszy od starego. Niestety ze względu na rozmiar, musiałem się ograniczyć tylko do 6 zdjęć.
http://testswf.wirtulandia.info/
Użytkownicy, których zdjęcia pozwoliłem sobie wykorzystać do utworzenia nagłówka:
marthinez kbtor Łoren Plewek01 Akwarybka
Jeżeli ktoś się nie zgadza, proszę o informację na PW. Dziękuję.
Sama zmiana to chyba nie takie proste ,parę godzinek zejdzie. Chodź nie wiem na jakiej zasadzie się zmienia wygląd forum. (przypuszczam że to tak jak strony internetowe) Trzeba poczekać troszkę, bo wnioskuję że Pana Admina nie ma od kilku dni a to do Niego należy decyzja.
Jak by tak tą animację trochę "wtopić" tło. Mogło by wyjść coś takiego.
Pojemność:: 50l
Imię: Michał
Nazwisko: Kryński Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 613 Skąd: Lublin
Wysłany: 2011-12-29, 19:11
matrix82, i właśnie z tym tłem wygląda idealnie. Jedynie trzeba by było jeszcze pomyśleć nad przyciemnieniem reszty forum, bo obecnie obawiam się że znowu całość będzie za "ciężka" przy nocnym czytaniu forum.
Jeżeli już ustalimy ogólny wygląd to myślę że 2-3 dni i styl będzie w całości zakodowany i dostępny dla ogółu
Cytat:
Trzeba poczekać troszkę, bo wnioskuję że Pana Admina nie ma od kilku dni a to do Niego należy decyzja.
Mamy koniec roku i obecnie mam lekki nawał pracy aby skończyć przed 31 grudnia i spokojnie bawić się w sylwestra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.