Pojemność:: 80l - w trakcie rozwoju
Imię: Piotr Pomógł: 123 razy Wiek: 24 Dołączył: 27 Cze 2007 Posty: 2072 Skąd: Rciąż/Wawa
Wysłany: 2007-08-16, 10:54
D4ni3l napisał/a:
Morter, o jaki kolor czcionki chodzi, bo nie jestem w temacie ?:)
chodzi o ten kolor, który jest w portalu (w tej części, do której odnoszą linki podane przez Michała) jest strasznie jasna, i jak na moje oko męczy i jest niewyraźna...
_________________ Życie ma cierpki smak, ale ja lubię wytrawne drinki...
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 404 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 6632 Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-08-16, 19:21
Popieram Mortera, zwykła czarna czcionka albo choć ciemnoniebieska będzie o niebo lepsza.
... i od razu ustal zasady dotyczące plagiatów - szczególnie kopiowania prosto z netu jak leci -bo wyjdziemy na śmieszną społeczność internetową...j
Jak już chcemy kogoś zacytować to dajemy link np. http://www.akwaterr.pl/fo...2&thread_id=122 (vide posty powyżej) albo podajemy źródło - www.akwaterr.pl - bo inaczej jest to zwykły plagiat - i w końcu ktoś gdzieś e-akwarystykę nie bez racji obsmaruje.
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
Zgadzam się. Można by było dodać coś takiego jak "wlasne uwagi i spostrzeżenia" zebyśmy mogli napisać coś z własnego doświadczenia. Da się zrobić Michał ???
_________________ Pozdrawiam Dominika
Odważni walczą - sprytni uciekaja. David Belle
Tylko że mogą wyniknąć jakieś niepotrzebne kłutnie, a to jeszcze więcej pracy dla AKTYWNYCH modów. Choviarz można by było wprowadzić i to i to, byłoby to jeszcze więcej pracy dla Michała.
_________________ Pozdrawiam Dominika
Odważni walczą - sprytni uciekaja. David Belle
Imię: Piotr Pomógł: 123 razy Wiek: 24 Dołączył: 27 Cze 2007 Posty: 2072 Skąd: Rciąż/Wawa
Wysłany: 2007-08-17, 12:18
jeśli nie zauważyliście, to na dole są 2 punkty - uwagi i spostrzeżenia, gdzie jest miejsce na własne UWAGI i SPOSTRZEŻENIA, czyli coś spoza teorii a zauważone w praktyce...(chyba, ze wcześniej nie było obydwóch) na górze jest też jedna przydatna rzecz - link do dyskusji, czyli komentarze na dany temat nie są na portalu, ale na forum. Czyli jest powiedzmy w encyklopedii o gupiku i link na forum, gzie wszyscy którzy je hodują wymieniają się uwagami, spostrzeżeniami i radami...
Wysłany: 2007-08-17, 20:29
dobrze współgrało by to z tym linkiem w portalu, dodatkowy ciekawy dział, ostatnio myślałem o tym, jak czytam np wymiany zdań na temat bojowników czy ostatnio ramirez...
Jeden gatunek - jeden temat (ewentualnie grupa gatunków np "glonojady"
dobrze współgrało by to z tym linkiem w portalu, dodatkowy ciekawy dział, ostatnio myślałem o tym, jak czytam np wymiany zdań na temat bojowników czy ostatnio ramirez...
Jeden gatunek - jeden temat (ewentualnie grupa gatunków np "glonojady"
Wysłany: 2007-08-17, 20:47
Ebi napisał/a:
Podzielić temat na grupy ryb. Przykład
Kąsaczowate
Karpiowate
Pielęgnicowate
itd.
nie do końca sie zgodzę... Bo załóżmy w pielęgnicowatych będą rużne gatunki całkowicie się od siebie różniące, i znów będzie bałagan w tematach... Ja jestem raczej za 1 gatunek - jeden temat (odmiany jednego gatunku liczone jako jeden gatunek)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.