croc
Pojemność:: 25,72,120,540
Imię: Grzegorz Pomógł: 137 razy Dołączył: 26 Cze 2007 Posty: 1550 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-01-11, 11:44
tak też myslałem, że chodzi o prawa autorskie. Ale przeciez każdy z nas ma trochę własnych zdjęć z własnych akwariów i te możemy przecież udostępnić. Ja tam mogę swoje oddać oraz trochę przez weekend popracować, żeby lepsze zdjęcia zrobić. Mam ze 20 gatunków.
Pojemność:: 54 + 240
Imię: Piotr Pomógł: 214 razy Wiek: 29 Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 3412 Skąd: Mielec
Wysłany: 2008-01-11, 11:54
tak jak mówiłem - jak ktoś ma odpowiedniej jakości aparat to owszem bardzo chętnie przyjmiemy jego prace
ba... nawet opracuję dane gatunki do encyklopedii, jak tylko ktoś ofiaruje zdjęcia
jutro jestem cały dzień w Rzeszowie.... mogę coś pstryknąć ale za jakość nie odpowiadam... no i w niedzielę będę w klubie rano więc też zdjęć porobię...
PS. jakby ktoś był w sobotę w Rzeszowie to można się spotkać i pogadać.. będę od samego rana do około 18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.