znalazlem bardzo podobne logo do ostatniego prezetowanego w tym temacie usunolem podpis by nie bylo jakiejs krypto reklamy i pokazuje go by nie bylo czasem plagiatu
plagiat.gif
Plik ściągnięto 1210 raz(y) 3,67 KB
Thierry Henry
Pojemność:: 160l
Imię: dawid Pomógł: 60 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1568 Skąd: Okocim
Wysłany: 2008-04-16, 21:49
właśnie teraz to byłby plagiat
_________________ I Still Haven't Found What I'm Looking For
to nie jest plagiat bo nie napisalem ze to moje wymyslone logo tylko napisane jest ze ono znalezione w sieci gdybym napisal ze to jest moje logo bys mogl napisac ze to jest plagiat
Thierry Henry
Pojemność:: 160l
Imię: dawid Pomógł: 60 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1568 Skąd: Okocim
Wysłany: 2008-04-17, 20:26
ale umieszczenie go na forum było by plagiatem gdyż było by to zrobione bez zgody autora...
_________________ I Still Haven't Found What I'm Looking For
Pojemność:: 112l
Imię: Łukasz Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 13 Kwi 2008 Posty: 601 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-02, 08:38
To logo jest fajne, ale dla strony chrześcijańskiej, a nie poświęconej akwarystyce Jak kiedyś będę taką stronę tworzył, to się do Ciebie zgłoszę, bo mi się bardzo podoba
Kyle
Pojemność:: 54
Imię: Kajluś Pomógł: 6 razy Wiek: 24 Dołączył: 01 Maj 2008 Posty: 311 Skąd: Pyrzyce
Wysłany: 2008-05-02, 10:20
Ejj no dobra... była 1 w nocy, ciężko było z jakąś fajną rybą
Czekam na pomysły czym ją zastąpić, potem sam coś też zmontuję, bo wczoraj się bawiłem, ale nie podobało mi się
EDIT:
Ewentualnie może coś takiego? Tylko bym potrzebował rybki jakiejś w ładnym kształcie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.