@@Michał: we wszystkich Twoich logach brakuje myślnika w napisie. Mimo że widzę, iż docelowo będzie taki adres, to jednak forum teraz znajduje się pod e-akwarystyka.pl
To z rekinkiem bardzo sympatyczne, jednak jeśli miałoby zostać, to musiałbyś koniecznie zmienić czcionkę, bo w tej "y" wyglądają, jakby je ktoś kopnął (mam trzy prawie identyczne czcionki, w których "y" przy kursywie wygląda normalnie -- jak coś, daj znać).
Aha, właściwie nie wiem, czy to logo, czy banner. W każdym razie powinieneś myśleć przyszłościowo i pamiętać, że w logo, które będzie szło do druku (katalog), nie powinno być gradientów i cieni, bo może wyjść bardzo brzydko.
PS jeżeli jeszcze jest trochę czasu, dziś wieczorem powinnam zaproponować coś swojego :>
Pojemność:: 50l
Imię: Michał
Nazwisko: Kryński Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 611 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-06-26, 13:42
skillya, brak kreski jest działaniem przemyślanym z uwagi na to że w mojej koncepcji w przyszłości całość bedzie kiedyś na domenie eAkwarystyka.pl a e-akwarystyka.pl bedzie domeną pomocniczą
skillya, brak kreski jest działaniem przemyślanym z uwagi na to że w mojej koncepcji w przyszłości całość bedzie kiedyś na domenie eAkwarystyka.pl a e-akwarystyka.pl bedzie domeną pomocniczą
Wiem, wiem. Napisałam przecież:
Cytat:
Mimo że widzę, iż docelowo będzie taki adres, to jednak forum teraz znajduje się pod e-akwarystyka.pl
akwarystyka4.jpg bardzo mi się podoba -- ten pomarańczowy daje fajny kontrast. Jedyne co bym zmieniła, to rekinka i napis "Forum..." zrobiłabym szare i poprawiła literówkę [; (masz "Akwarystycze") Niom, zdecydowanie podoba mi się ta wersja XD Zgrabniutkie, ładne podkreślenie (stosunek jego długości do napisów m.in), czcionka nawet może być (we wcześniejszych wersjach mi jakoś do gustu nie przypadła, ale przekonałeś mnie XD).
Pojemność:: 50l
Imię: Michał
Nazwisko: Kryński Pomógł: 1 raz Wiek: 25 Dołączył: 21 Sie 2006 Posty: 611 Skąd: Lublin
Wysłany: 2008-06-26, 22:11
Chyba ostatecznym będzie ten tyle że nie wiem czy dawać rekinka Ogólnie chyba pozostaniemy przy kolorach zieleń/błękit z uwagi na to że kojarzą sie z wodą i roślinami == akwarium
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.