Pojemność:: 240l/45l
Imię: Kuba Pomógł: 16 razy Wiek: 18 Dołączył: 06 Lip 2007 Posty: 386 Skąd: Skoczów , Śląskie
Wysłany: 2008-11-22, 14:47
Piszem że dla paletek, bo one są najbardziej wymagające.
Kup z wiadra na allegro.pl, ja kupowałem od SklepMalawiPl, bo niedaleko ode mnie działają, ale możesz też u innych.
Te pokarmy są najlepsze, próbowałem trochę i wiem, że nic nie jest lepsze od tych.
Zmiana obsady: Neonki+ Bojownik syjamski więc jaki pokarn tropicala?? Najlepiej jakby ktoś już mi podał kilka pokarmów(dla urozmaicenia diety) suchy mrożony i inne
Albo 10 innesa + 3 Platki
Matthew
Pojemność:: 300 L i 30 L
Imię: Maciek
Nazwisko: Kaznowski Pomógł: 14 razy Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 459 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-12-02, 09:18
Ja bym polecał tetra min procolor
i tropical spirulna
biestety nie specjalizuję się mrożonym więc nie wiem :-(
ale zaraz się dowiem od was
Pojemność:: 240l/45l
Imię: Kuba Pomógł: 16 razy Wiek: 18 Dołączył: 06 Lip 2007 Posty: 386 Skąd: Skoczów , Śląskie
Wysłany: 2008-12-02, 22:08
To co ja ci podałem jest uniwersalne i najlepsze. Powiedzmy sobie szczerze, że nie masz pojęcia o tym jak żerują i na co żerują ryby, które chcesz mieć. Kupując to co ci doradziłem, na pewno zapewnisz im odpowiednią dietę. Każdy musi sam dobrać idealny pokarm. Jeśli użyjesz wymienionych przez mnie, na pewno się nie zawiedziesz. Proponuję też suchą Dafnię. Oprócz tego wszystko co naturalne czyli Muszki Octówki (Owocówki), Artemia, potarte krewetki, marchew przegotowana dla zbrojników oraz inne pokarmy, które można pozyskać z domowej hodowli.
[ Dodano: 2009-01-08, 15:11 ]
mam takie pytanie czy mogę podawać d50 swojej obsadzie? a jak nie to d50 jak pisał KrZyWy, mogę podawać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.