Czy opłaca się coś takiego kupować?. Wszystkie ryby to jedzą, czy tylko glonojady, w moim wypadku L168?.
Jak karmić?. Zawsze daję 3 różne pokarmy tetry w ciągu jednego dnia, karmię 4 razy dziennie. Czy oprócz tego, dawać jedną tabletkę na dzień?. Czy ograniczyć normalnymi pokarmami, a dawać więcej tych tabletek dziennie?. Proszę o pomoc. Pozdrawiam.
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 404 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 6630 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-01, 11:52
To wszystko kwestia wprawy, eksperymentu i... upodobań ryb. Strategię karmienia znasz - mało, ale kilka razy. Taktyka - czyli co i kiedy to już Twoja działka - musisz ja wypracować sam.
Co do tych tabletek - ja bym tego nie kupował. To mieszanka wielu środków ( mnie osobiście nieznanych), o nikomu nie znanej dacie produkcji - a co za tym idzie, przydatności. Na rynku jest wiele doskonałych pokarmów - np. Tropicala, Tetry czy Sery - nie lepiej pomyśleć o czymś o 3 zł droższym, ale sprawdzonym i pewnym?
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.