Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 404 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 6632 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-01-13, 08:37
No właśnie, skąd te "doniczkowce"? Od zawsze funkcjonuje nazwa wazonkowiec...
Ja żywych pokarmów nie płuczę, podaję takie jakie są, nawet z wodą prosto z woreczka - znam wielu akwarystów, również morskich, którzy to robią i nic złego się nie dzieje - oczywiście warunkiem jest pewne źródło ŚWIEŻYCH robaczków.
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
Hmm ,ja zaczołem podawać ochotkę od niedawna (3dni?) dla swoich neonków i tęczatek (neonowych) z myslą ze sie wybarwią;/(caly czas blade) u mnie ochotka jest na ilość (gosc ma to w wiadeku 2,5l) ,tz. ile chce tyle mi sprzeda ,nie na porcje i to mi się opyla bo to co mam w woreczku za 70gr to za 3zl mam z 15x takich woreczków
Pojemność:: 375l
Imię: Anna Pomogła: 5 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 178 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-07-21, 06:49
maol, wazon, dzbanek, czy donica - jedna skorupa, ważne żeby ryby były zadowolone
[ Dodano: 2010-07-21, 07:50 ]
A, czy takim dwumiesięcznym tęczankom można już podawać mrożone robactwo? Ostatnio jak wpadł mol do akwarium, to się na niego rzuciły.
_________________ "Stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś."
Pojemność:: Brzucha? duża ;P
Imię: Kuba
Nazwisko: Ptasie xD Pomógł: 54 razy Wiek: 20 Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 1719 Skąd: Grójec
Wysłany: 2010-07-21, 09:57
Myślę, że nie ma problemu moje muszlowce jak tylko wypływały z muszli dostawały Oczlika, ale ten się skończył więc 2x dziennie lecą płatki i raz dziennie artemia.
Ogólnie nie mam czasu karmić xD
_________________ "Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.