m[color=red][b]Ó[/b][/color]j gupik pływa od wczoraj pionowo głową do góry,nic nie majstrowałem z wodą ani z czymś innym reszta ryb zachowyje się normalnie
Wiesz ja nie bardzo znam się na tym też tu myszkuje i szukam podpowiedzi na interesujące mnie tematy może ktoś ci podpowie co się dzieje,ale rybki żyją nie martw się może będzie ok.
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 404 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 6630 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-08-04, 14:36
Tak, to najlepsza metoda. Masz potencjalnie chorą rybę. Nie wiesz co jej jest. Nie leczysz. Nie oddzielasz. Dokupujesz ich więcej, może będzie nie lepiej, ale inaczej. Tak, to zdecydowanie właściwa metoda.
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
może i nie leczę ala niewiedząc jak to zrobić napewno nie pomogę tylko zaszkodzę.
Ryba jest oddzielona do małego akwarium . I wcale nie myślę że będzie inaczej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.