Dwie rybki zachorowały.
Jedna wychudzona. Trudno zobaczyć odchody, bo te ryby z natury nie są spasłe...
Druga z paskudztwem przy ogonie. Na razie obydwie pływają w baktopurze. Czekać jaki rezultat przyniesie, czy ktoś ma lepszy pomysł?
Kupione niedawno, może są 2 tygodnie po kwarantannie.
Dzięki. Niestety nie pobierają pokarmu, więc nie wiem czy jeszcze coś z tego będzie...
[ Dodano: 2010-08-17, 10:01 ]
Oj zmartwiłam się. Po trzecim dniu podawania akryflawiny nie ma żadnych oznak poprawy. Trudno zbadać odchody, bo ich po prostu nie ma Te ryby już 3 dni nic nie jedzą ani nie wydalają. Może jedzą ale tyle że nie zauważyłam...Są bardzo płochliwe. Może inny antybiotyk? Pocieszające jest jedynie to, że nie ma pogorszenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.