kejdz
Pojemność:: 70L + 20L
Imię: Karol
Wysłany: 2010-08-17, 13:56 Dziwna sprawa...
Witam ponownie. Mam pytanie czy obserwowaliście kiedykolwiek u swoich ryb, że na wieczór po karmieniu (ja karmie swoje wieczorem, nie przesadzam z porcjami pokarmu) pęcznieją im brzuszki? Mam bojownika i dwie garra rufa, u garr mniej widać ten brzuszek aczkolwiek jest, natomiast bojownik wygląda jakby był w 9 miesiącu ciąży. W dzień zero jakichkolwiek w/w objaw. Co to może być?
_________________ Zawsze pomogę jak będę znał odpowiedź !
NIGDY NIE UWAŻAŁEM SIĘ ZA NAJLEPSZEGO I NIGDY NIE BĘDĘ!!
kejdz
Pojemność:: 70L + 20L
Imię: Karol
Wysłany: 2010-08-17, 14:13
Co do garry ruf to się pomyliłem, u nich nie ma tego objawu, wrzuciłem teraz dla eksperymentu kapeczkę pokarmui bojownik zjadł dosłownie trzy płatki i znowu go rozdęło, w tej chwili nie mam aparatu żeby wrzucić fotki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.