Jakie stosujecie nawozy do roslin???Co myslicie o nawozach Tetry "Crypto", a czy myslicie ze jest sens lać do wody płynny nawóz czy wystarczy ten w tabletkach pod korzenie???
Co myslicie o uzdatniaczach wody , czy np. te tabletki które produkuje Tetra Biocoryn i Bactozyn jest sens dawac do akwarium czy tez nie??? Czy oprócz np. Tetry Aqasafe cos jeszcze powinno sie dawac przy podmianie wody???Prosze Was o opinie- swoja przygode z akwarystyka zaczołem niedawno i chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.Powiem tylko ze posiadam zbiornik 240 litrów w zbiorniku tym rosna takie rosliny jak Ludwiga glanduloza, ludwiga repens, i rózne rodzanie żabienic oraz jedno Aponogetum i w zasadzie w przyszłosci chce dokupic jeszcze roslin ale też żabienice bo sa niedrogie przynajmniej w Krakowie i całkiem ładne.Pozdrawiam wszytkich akwarystów i czekam na wasze opinie.
Narazie niewidac ale jeden Echinodorus wypuszcza coprawda liscie jeden za drugim ale sa one krótsze od pozostałych poprostu niechcą rosnąć do góry, czy to wina nawożenia czy oswietlenia??? Oswietlenie mam z przodu Flora glo a z tyłu Aqa glo.
Mam pytanie odnośnie takiego wzoru: K2SO4. Co to jest, gdzie można to kupić, czy jest to produkt firm akw. i do czego służy. czytałem że się dodaje to na początku na starcie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.