JS
Wysłany: 2007-05-12, 16:51 sklepy wysyłkowe
Czy ktoś mógłby mi polecić dobry sklep wysyłkowy w ktorym zakupiłabym grzałkę do akwarium - niedrogo?
Miloby bylo, gdyby mieli funkcję "plać przy odbiorze" bo parę razy się przejechałam.
polecam przy okazji tego sprzedającego, kupowałem i niego kilka rzeczy
ja również kupowałam u niego i ode mnie również pozytyw
_________________ Pierwsze przykazanie akwarysty: Nie będziesz nigdy wierzył sprzedawcy z zoologa
Drugie przykazanie: Sprzedawca w zoologu dopiero zaczyna mówić prawdę,
jak skuma, ze sie znasz!
pozdrawiam
JS
A ja odradzam sklep iquitos.pl (na Allegro działają jako Thundra. Zamówiłem u nich przez Allegro zestaw (akwarium+osprzęt) Czekam już 3 tydzień na paczkę. Na maile nie odpowiadają, totalny brak profesjonalizmu i olewanie klienta. Strata czasu, szkoda że nie sprawdziłem przed kliknięciem "kup teraz" komentarzy.
hmmm... to ja opiszę jeszcze jednego : clav_zab z allegro
mam do nich niedaleko więc odbierałam osobiście szybko , sprawnie
JohnyMo napisał/a:
Strata czasu, szkoda że nie sprawdziłem przed kliknięciem "kup teraz" komentarzy.
zawsze trzeba to robić właśnie dlatego allegro tak dobrze działa
_________________ Pierwsze przykazanie akwarysty: Nie będziesz nigdy wierzył sprzedawcy z zoologa
Drugie przykazanie: Sprzedawca w zoologu dopiero zaczyna mówić prawdę,
jak skuma, ze sie znasz!
pozdrawiam
a jakbym zamowil rosliny z www.iquitos.pl to czy były by przydatne do użycia ?? Przyjda polamane i wygniecione czy starannie zapakowane i tryskajace swiezoscia ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.