Imię: Sprajt
Wysłany: 2010-03-28, 21:36
Witam wszystkich, odkopię temat...
Gdzie najlepiej kupić tanio akwarium w Szczecinie? Myślę albo o 54l (60x30x30) albo o bodajże 84 litrach, tzn. wymiary 80x35x30. Wysokość większa niż 30cm nie wchodzi w grę niestety. Co to tych drugich wymiarów, jest chyba trudno dostępne (jak na razie szukałam tylko w necie). Mam też drugie pytanie . Czy lepiej jest kupić taki zestaw http://www.allegro.pl/ite...ny_gratisy.html czy jednak samemu "złożyć" akwarium?
Witam chciałbym odświeżyć temat Jestem obecnie w szczecinie do czwartku i chciałbym się przejść do sklepach. Powiedzie do których naprawdę warto iść i jakie są w miarę cenowo??
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.