:mrgreen: no dobr... pewnie nikt z Was nie byl w zoologu w Białogardzie... albo pewnie nikt nz Was nie byl wogóle w Białogardzie... Szczerze mowiac o tym naszym Białogardzkim zoologu to nie jest nic ciekawego... ceny sa wysokie bo to teraz jedyny zoologiczny w moim miescie... kiedys byly dwa ale tamten to wogole cianactwo bylo ... Jesli coś potrzebuje to jezdze do Koszalina lub Szczecina :mrgreen: Podsumowując nie macie po co tu przyjezdzać
heh... nom chyba ze chcesz mnie odwiedzic ... achaaa.... nie ma po co przyjezdzac to prawda.... tymbardzej ze mozna dostac.... w.... twarz xD jak sie zapaśnicy wysypia z najlepszego klubu w Polsce na dodatek rozgrzani to czasem jest ciezko xD Sam bylem zapasnikiem przez 5 lat.... jak pewnie wiekszosc mieszkancow Białogardu xD
Ja chodziłem do szkoły w kołobrzegu z paroma ludzmi z białogardu i wszyscy albo byli zapasnikami,albo palili zioło :mrgreen: ale tak pozatym to spoko ziomale
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.