Adamas1
Pojemność:: 85L + 10L+10
Imię: Adam Pomógł: 1 raz Wiek: 17 Dołączył: 23 Cze 2008 Posty: 303 Skąd: z wioski
Wysłany: 2010-02-05, 19:47 Konkurs z Nagrodami dla każdego
A mianowicie: po zarejestrowaniu się na http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/14410.html
codziennie wypełniacie 5 kuponów i wygrywacie punkty, jeden kupon kosztuje jeden punkt, wygrane wyglądają tak:
Trafień Wygrana
1----- 5 punktów
2----- 30 punktów
3----- 60 punktów
4----- 100 punktów
5----- 1000 punktów
6----- 10000 punktów
ja wczoraj się zarejestrowałem a już czwórke trafiłem i na dzień dzisiejszy mam 215 punktów
nagrodami między innymi są:
700 punktów-> czytnik kart pamięci
900 punktów-> elektroniczny termometr
9000 punktów-> telefon nokia
nagród jest multum... od obuwia po aparaty fotograficzne i telefony jak i laptopy....
nie będe udawał że rejestrując się z linku: http://123konkurs.pl/pl/partnersprogram/14410.html
pomagasz mi i sobie, ponieważ dostajesz więcej punktów na początek
koledze wysłali już 1 czytnik, więc na prawde idzie coś wygrać, ja uważam że warto, pozdrawiam i zapraszam do wzięcia udziału w zabawie :grin:
chciałbym dodać, że nic bez pracy nie będzie... potrzeba parę tygodni żeby na coś fajnego uzbierać... za to już w kilak dni możeemy mieć czytnik kart, lub termometr... poświęcając tylko minutkę dziennie... ja już mam 275 punktów zarejestrowałem się wczoraj wieczorem
_________________ pozdrawiam,
Adamas1
kwoik
Pojemność:: 63 l+3l(puste)
Imię: Konrad Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lut 2010 Posty: 109 Skąd: gdzieś na Ziemii
Wysłany: 2010-02-13, 16:58
dobre-ja sie zarejestrowałem
_________________ ulubione rybki-zawsze kiryski(spiżowe,lamparcie,pstre i panda)
Thierry Henry
Pojemność:: 160l
Imię: dawid Pomógł: 60 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1568 Skąd: Okocim
Wysłany: 2010-02-14, 21:33
Na jakiej zasadzie wymieniane są nagrody? Coś mi tam śmierdzi.
_________________ I Still Haven't Found What I'm Looking For
Czytałam gdzieś, że tego typu konkursy polegają na tym, że zbiera się punkty, następnie wybiera się nagrodę, ale żeby ją dostać trzeba podać swoje dane osobowe, a niejednokrotnie nawet pesel, które są sprzedawane firmom wykorzystującym je w jakiś sposób. My dostaniemy w nagrodę maskotkę, a ci którzy ogranizuja takie konkursy zarabiaja na nas. Nie polecam. Jak znajdę czas podam linka do strony, na której to czytałam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.