Pojemność:: 54 l
Imię: Ola
Wysłany: 2010-06-09, 12:53 Szczęściara ;)
Wreszcie w niedzielę wybrałam się do sklepu po akwarium.Najpierw miałam mieć akwa 60 l ,ale mama się nie zgodziła,bo za duże Namawiałam,ale nic:/Powiedziała,że tylko 25 l,namówiłam na 45 Cena(bez pokrywy) 49 zł.Podeszłam do kasy myśląc,że wzięłam akwa 45 l,bo taka sama byłą cena(brałam drugie od góry,gdyś pierwsze(45 l)było pęknięte).
Potem patrzę w domu,a tam akwa 54 l!Mamie nie chciało się iść zwracać,więc teraz mam baniaczek o takiej pojemności;)Przynajmniej bliżej do 60;)
Pojemność:: 375l
Imię: Anna Pomogła: 5 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 178 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-06-09, 20:33
Gratuluję korzystnej pomyłki. A Mamie możesz powiedzieć, że łatwiej jest prowadzić większe akwarium niż mniejsze, to tak jak z deską do prasowania - im większa, tym łatwiej się prasuje!
Dawaj znać, co tam umieścisz.
_________________ "Stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.