Pojemność:: 375l
Imię: Anna Pomogła: 5 razy Dołączyła: 06 Maj 2010 Posty: 178 Skąd: Lublin
Wysłany: 2010-08-10, 12:25
Tak. Niestety nie udało się.
Po raz kolejny przekonałam się, że zapisy regulaminu o zmianie IP w celu nabijania głosów nie są przestrzegane i wygrywają osoby z niewiarygodną ilością głosów. Piszę niewiarygodną, bo trudno mi uwierzyć, że np. codziennie 400 moich znajomych (wspólnie z Mężem tyle nie mamy) przez dwa tygodnie klika w obrazek.
Ale cóż. Zabawa była i jeszcze raz wszystkim Wam dziękuję za udział.
_________________ "Stajesz się na zawsze odpowiedzialny za to co oswoiłeś."
Moja żona też brała udział w tym konkursie Bobovity i też się nie udało. Faktycznie, pewnie wchodzili przez jakieś proxy itp. i nabijali głosy, a my klikaliśmy uczciwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.