Pojemność:: 98l + 25l
Imię: Artur Pomógł: 8 razy Wiek: 25 Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 243 Skąd: Gniezno
Wysłany: 2010-08-06, 00:42
Zacne :D:D
_________________ Oto Ja posyłam anioła przed tobą,
Aby cię strzegł w czasie twojej drogi
I doprowadził cię do miejsca,które ci wyznaczyłem.
Szanuj go i bądź uważny na jego słowa.
(...) bo imię moje jest w nim.
Pojemność:: 450 l
Imię: Kinga Pomogła: 19 razy Wiek: 28 Dołączyła: 15 Cze 2010 Posty: 638 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-08-06, 06:34
Na każdym targu tylko nie wiem, czy zrobienie testu octem nie jest już naruszeniem uczuć relijigjnych... Może udało się komuś znaleźć pomyśłowe akwarium z figurką (moze takie ma), to śmiało dawać zdjęcia. Albo może ma jakąś abolutnie śmieszną "dekorację". Dla mnie pierwsze miejsce ma firma Marina ze swoim szkieletem.
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 306 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4277 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-08-06, 14:20
Jeśli o mnie chodzi to ta figurka w ogóle do mnie nie trafia.
Kwestia gustu.
Co do innych zbiorników z dziwnymi ozdobami to obejrzyjcie sobie niektóre akwaria Olivera Knotta.
Tworzył takie różne dziwności z piłkarzami na małym heńku, czy motylkami na gałązkach kanarów.
Pojemność:: 450 l
Imię: Kinga Pomogła: 19 razy Wiek: 28 Dołączyła: 15 Cze 2010 Posty: 638 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-08-06, 19:03
Ale motyw z tymi piłkarzami. Figurka Buddy mnie jakoś tak nie razi. Może dlatego że niektóre świątynie były budowane przy stawkach i jest to bardziej naturalne (no może nie te krewetki co go oblazły, bo to paskudne). Ale generalnie figurka w akwa to taki skrzat w ogrodzie
Hehe ja też nie mogę tego przetrawić Normalnie w akwarium, gdzie rybki mają być główną ozdobą, zwierzaki schodzą na dalszy plan
Fuuujjj!
_________________ "Wyobraź sobie, że jesteś tak mały, tak naprawdę maleńki, że możesz wejść do swojego akwarium, by z bliska obserwować i osobiście odczuć efekty własnej konstrukcji."
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 306 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4277 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-08-07, 09:31
Zielonooka napisał/a:
Hehe ja też nie mogę tego przetrawić Normalnie w akwarium, gdzie rybki mają być główną ozdobą, zwierzaki schodzą na dalszy plan
Dla większości ludzi, fujjj to są sztuczności w akwarium. Jakieś zameczki, czaszki, sztuczne ziele i inne figurki.
Ryby niekoniecznie muszą być główna atrakcją.
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
Kurcze mnie się podoba świetny motyw budda + babusy jak dla mnie świetne. Ostatnio się zastanawiałem nad bambusami we własnym akwarium teraz wiem, że to działa.
_________________ Udokumentowana dysleksja, więc przepraszam za literówki.
piotrekf
Imię: Piotr Pomógł: 3 razy Wiek: 46 Dołączył: 08 Wrz 2008 Posty: 48 Skąd: Radom
Wysłany: 2010-08-07, 13:22
Z krzyżem bym uważał potem mogą być kłopoty z usunięciem. Też nie uznaję żadnych figurek w akwarium. Ale mamy wolność i jak się komuś podoba to jego sprawa
A zauważyliście, że dookoła tego buddy, przepłynął smutny bojownik? Smutny bo każdy gapi się na jakąś kiczowatą figurkę. Ja się na figurce skupiłem na tyle, że musiałem jeszcze raz potem włączyć filmik i przyjrzeć się rybce. Nie żeby kicz konkurował z naturą, ale jakoś tak razi w oczy, a zresztą kto co lubi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.