a co do hondy to moja jest łaaadna granaaatowa i ma takie kopnięcie na starcie że gówniarzom w merolach gały wywala xD To auto ma niewiele mniej odemnie a dalej rządzi na dzielni:D pomijając bete sąsiada;/
_________________ 216l
5 paletek 3 blue turkusy i 2 red turkus
2 bocje wspaniałe
Nie gadaj z głupkiem bo ściągnie Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
Kamil_egon
A jak byś nazwął typka który siedzi za kierownicą merca czy bety i na światłach sie kozaczy i sie bawi w kierowce rajdowego samochodem starego?? bo raczej nie mężczyzną tylkjo gówniarzem.
Obi wan 16
Na światłach wycina brat (czy mój ojciec) większośc samochodów i to nie zawsze chodzi o to co masz pod maską tylko też o umiejętności.
Hondą ojciec jechał najszybciej 215 km na godzinę ale gadał że NIBY jeszcze by pociągnęła trochę więcej. Nie wszystkie mercedesy są takie full wypas:P Stare auta mają kopa jednak i wsadzić do nie jakieś nowe części to żaden problem. Ojciec gada że zmieni w końcu auto bo ma pieniądze odłożone i czas najwyższy. Ale jakoś cienko mu idzie sprzedaz tego auta:P nie chce sie pozbyć naszej Hondzinki:D Dlatego prawdopodobnie brat dostanie ją w spadku a ja za rok po prawku siene 2 latka z salonu od dziadka ( już nie jeździ i chce oddać) Auto może niezbyt mocne jeżeli chodzi o moc ale jest fajne do prowadzenia i całkiem nieźle będzie sie prezentowac po kilku przeróbkach:D Bratu dam sos na sprzęcior troche dla niego i fajnie będzie:D
[ Dodano: 2008-08-21, 23:32 ]
Mathew napisał:
tak, oni planuję tego.
Nie ma to jak polszczyzna:D
_________________ 216l
5 paletek 3 blue turkusy i 2 red turkus
2 bocje wspaniałe
Nie gadaj z głupkiem bo ściągnie Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
Pojemność:: brak
Imię: Marcin Pomógł: 8 razy Wiek: 15 Dołączył: 25 Cze 2008 Posty: 421 Skąd: Ostrów wlkp
Wysłany: 2008-09-13, 14:06
"Akwarium nie wygląda na 80L (77,5L z wymiarów) a to przez rośliny. Wydają się troszkę przypadkowo sadzone przez co nie ma żadnego podziału na palny," akwarium palne
Pojemność:: Nowe akwarium 60L wkrótce 400 ;]
Imię: Kazio Pomógł: 17 razy Wiek: 19 Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 447 Skąd: Białystok
Wysłany: 2008-12-23, 18:30
Wiecie wiele osób sie obraża jak ktoś wpisze jego post tutaj ja się poporstu sam z tego śmieje bo jestem osoba która podchodzi do siebie i życia z dystansem
_________________ Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
MOJE RYBY KOCHAJĄ METAL
"...Everybody's going to the party have a real good time..." B.Y.O.B.-SOAD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.