Pojemność:: Nowe akwarium 60L wkrótce 400 ;]
Imię: Kazio Pomógł: 17 razy Wiek: 19 Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 447 Skąd: Białystok
Wysłany: 2008-12-26, 21:25
Hey co dziwnego że jestem elektronikiem jak ucze się w technikum elektrycznym może na kierunku teleinformatyk ale elektronike też mam i się nia interesuję
_________________ Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
MOJE RYBY KOCHAJĄ METAL
"...Everybody's going to the party have a real good time..." B.Y.O.B.-SOAD
Pojemność:: Nowe akwarium 60L wkrótce 400 ;]
Imię: Kazio Pomógł: 17 razy Wiek: 19 Dołączył: 07 Lip 2007 Posty: 447 Skąd: Białystok
Wysłany: 2008-12-26, 21:38
Widzisz chłopie i się grubo mylisz teraz ciebie trzeba dac do złotych ciach
ankon91 napisał/a:
Elektronika to nauka, a nie osoba Napięcia, natężenia i inne to sprawy elektryczne,nie elektroniczne
Są 3 dziedziny zajmujące sie prądem:
Energetyka- Tworzeniem prądu
Elektro-Energetyka - Tworzeniem i rozprowadzanie prądu oraz tworzeniem instalacji elektrycznych w mieszkaniach i innych budynkach.
Elektronika- Zajmuje sie tworzeniem instalacji energetycznych w budynkach oraz oświetleniem
Elektronika- Zajmuje się budową układów które są zasilane prądem elektrycznych. Na elektronice masz o wiele więcej praw. Kirchowa ohma i innych i osoba która sie tym zajmuje to elektronik tak samo jak osoba zajmująca się elektryką to elektryk a energetyką energetyk albo elektro-energetyk. Uwierz mi że są takie zawody. Tak samo jest informatyka i jest telekomunikacjia połonczysz razem jest teleinformatyka i ja sie kształce jako teleinformatyk ale uwierz mi że jest ktoś taki jak elektronik
_________________ Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
MOJE RYBY KOCHAJĄ METAL
"...Everybody's going to the party have a real good time..." B.Y.O.B.-SOAD
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 336 razy Wiek: 36 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 5409 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-04-14, 11:28
Ciekawe określenie - "nie pielęgnice". przynależność rodzajowo-gatunkowa przez negację... Idąc dalej tym tropem:
- śledzie to jeden z najbardziej stadnych gatunków "nie zbrojników"
- słoń to największy lądowy przedstawiciel rodzaju "nie karasiowate"
- pająki maja po 6 odnóży, podobnie jak inne "nie ptaki"
- kot to najmilszy przedstawiciel "nie psów"
- pies to drapieżnik z rodzaju "nie kotów"
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.