Coś się złote ciacha skończyły... Chyba forumowicze wzięli się za siebie i starają się nie popełniać błędów.
Thierry Henry
Pojemność:: 160l
Imię: dawid Pomógł: 59 razy Wiek: 18 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1539 Skąd: Okocim
Wysłany: 2009-10-18, 16:17
matmax426 napisał/a:
ale równierz przez budną gąbke kturą możemy bezlitośnie plukać do czysta pod kranem poniewarz bakterie żyją na ceramice (lub innych wkladach tego typu)
_________________ I Still Haven't Found What I'm Looking For
Pojemność:: 200l i 10l;P
Imię: bernadetta Pomogła: 29 razy Wiek: 21 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 723 Skąd: Łask
Wysłany: 2009-11-17, 14:04
kbtor napisał/a:
Najpierw trzebawedókować społeczeństwo.
Zemsta za to poniżej, czekałam na to długo :*
kbtor napisał/a:
ShoutBox
bercia289 napisał/a:
1630 do rzeszowa musze jechac ;/
Jak widać, nasze forum jest zdecydowanie najstarsze na świecie
bercia289, jedziesz furmanką, czy konno?
_________________ Nie każdy kto posiada akwarium jest akwarysta.
;*K....:*
Nie ma czegoś takiego jak glonojad-TYLKO ZBROJNIKI
Nie ma gubików czy głupików są gupiki.
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
[ Dodano: 2010-03-11, 14:43 ]
a takie tam: Nie wymyślaj z dóżą ilośćia ryb jak dokupisz gupiki to one benda sie stale kocic po 2 tyg będziesz mniał młode rybki i to nie 5 ale ok 20 malych gupikuw
_________________ Zawsze pomogę jak będę znał odpowiedź !
NIGDY NIE UWAŻAŁEM SIĘ ZA NAJLEPSZEGO I NIGDY NIE BĘDĘ!!
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 336 razy Wiek: 36 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 5408 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-05-31, 08:26
Magda12301 napisał/a:
dzięki a słyszałam coś o włącznikach automatycznych do akwarium, oglądałam w internecie, ale to są takie do gniazdka, a przecierz w akwarium nie ma gniazdka.... Jak tego używać??
...mocne Złote ciacha come back
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
witam dałem przed chwila gotowany alafior rybką i jedzą jak szalone 3 glonojady sie zucily od razu i molki z dupikami tez im podjadają . nic i mnie bedzie ?
Autor : pablooswiecim
Może jako świeży użytkownik forum nie powinienem ale nie mogłem się oprzeć.
kejdz
Pojemność:: 70L + 20L
Imię: Karol
Wysłany: 2010-08-31, 19:42
Ja ostatnio natknąłem się w internecie na zaskakujące pytanie: "mam pytanie czy glonojad lamparci może krzyżować się z glonojadem zbrojnikiem"
albo taka perełka: "pomocy niewiem czy moje coś podobne do glonojada jest tym zbrojnikiem o którym tu piszą czy to jest zwykły glonojad w ciapki. prosze odpiszcie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.