Pojemność:: 98l + 25l
Imię: Artur Pomógł: 8 razy Wiek: 25 Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 243 Skąd: Gniezno
Wysłany: 2010-06-26, 13:48
Szymszon niezłe kawałki
Kiedyś też zajmowałem się hip-hopem, kilka kawałków było, ale głównie robiłem bity.
Obecnie interesuje się, oprócz akwarystyką, angelologią, aniołami i ich wpływem na ludzkie życie. Do tego dochodzi radiestezja i bioenergoterapia w jakiejś części.
_________________ Oto Ja posyłam anioła przed tobą,
Aby cię strzegł w czasie twojej drogi
I doprowadził cię do miejsca,które ci wyznaczyłem.
Szanuj go i bądź uważny na jego słowa.
(...) bo imię moje jest w nim.
Szkoda że robiłeś, a nie robisz...przydałby mi się producent. Co prawda od nie dawna mam ich co raz więcej, ale to totalnie początkujący beatmakerzy. Pokaż jakieś swoje stare bity/kawałki, ciekawy jestem . I dzięki za miłe słowa.
Imię: Artur Pomógł: 8 razy Wiek: 25 Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 243 Skąd: Gniezno
Wysłany: 2010-06-26, 17:21
Musze do nich dotrzeć, bo gdzieś tam pewnie na samym dnie dysku siedzą. Jak znajdę to dam znać.
Moje hobby? Przede wszystkim TTB (terriery typu bull: amstaffy, pitbulle, bullterriery, stafiki).
Lubię siatkówkę, grałam w klubie 5 lat. Oprócz tego muzyka;) Wszystko co wpadnie w ucho;)
Pojemność:: 240
Imię: Piotr Pomógł: 8 razy Wiek: 26 Dołączył: 29 Wrz 2009 Posty: 397 Skąd: Mokrzyska
Wysłany: 2010-06-30, 15:22
No to i ja sie pochwale wiec tak z moich ulubionych hobby to oczywiście Akwarystyka a po za tym to motoryzacja sam. osobowych raczej od strony mechanicznej, innymi słowy lubie czasem pogrzebać w samochodzie nastepnie to strzelectwo pneumatyczne oczywiscie jak tylko jest możliwości to i z broni palnej też jak najbardziej uwielbiam postrzelać skromnie sie nie chwaląc nawet mam dyplom i puchar za pierwsze miejsce w dwuboju z palnej:) Ostatnio odkryłem że strasznie mi sie podobaja także podróże w góry, i na koniec jeszcze chce dodać że z tego wszystkiego największym zamiłowaniem to jest moja kochana żona
_________________ Mój baniaczek:) Aktualizacja oraz Fotorolecja z restartu zbiornika strona 5 serdecznie zapraszam do komętowania http://www.forum.eakwarys...24/12848,45.htm
Pojemność:: 82l
Imię: mat
Nazwisko: mam :) Pomógł: 61 razy Wiek: 27 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 1486 Skąd: Skarżysko Kamienna
Wysłany: 2010-06-30, 19:04
pisałem kiedyś o moich joblach w podobnym temacie ale napisze i tu
militarystyka, strzelectwo, ASG, Paintball, modelarstwo, elektronika, akustyka, muzyka (granie i słuchanie, głównie metal), rysowanie, fotografia, historia, niewyjaśnione zjawiska, kryptozoologia, manga, anime, kultury starożytne i to chyba wszystko
Pojemność:: 450 l
Imię: Kinga Pomogła: 19 razy Wiek: 28 Dołączyła: 15 Cze 2010 Posty: 638 Skąd: Poznań
Wysłany: 2010-06-30, 21:21
A tak dopiszę post bo się przypasuję Moje zainteresowania to manga, anime, generalnie kino azjatyckie, z europejskiego Guillermo del Toro i amerykańskiego: Tarantino, Tim Burton (ale tylko wczesny). Muzyka: metal, folk. Gry (AvP). Literatura rosyjska. Ze sportu rower
Wysłany: 2010-06-30, 21:28
Zapomniałem napisać, że zjawiska niewyjaśnione również leżą w kręgu moich zainteresowań. Zajmuję się nimi praktycznie od dzieciństwa.
Pojemność:: 82l
Imię: mat
Nazwisko: mam :) Pomógł: 61 razy Wiek: 27 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 1486 Skąd: Skarżysko Kamienna
Wysłany: 2010-06-30, 21:39
Lermi napisał/a:
Gry (AvP)
moja kultowa gra oczywiście część pierwsza, dwójka też niezła ale czegoś jej brak (i jeszcze smartguna schrzanili) dodam że jestem wielkim fanem serii Alien oraz sztuki H.R. Gigera
raper_gno napisał/a:
Zajmuję się nimi praktycznie od dzieciństwa.
to tak jak ja od kad sięgam pamięcią ciągnęło mnie do tego co niezwykłe. za podstawówki byłem nałogowym czytelnikiem gazety Factor X
Wysłany: 2010-06-30, 22:03
matmax426, factor X to kiedyś była obowiązkowa lektura Mam jeszcze gdzieś wszystkie numery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.