Pojemność:: 82l
Imię: mat
Nazwisko: mam :) Pomógł: 61 razy Wiek: 27 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 1486 Skąd: Skarżysko Kamienna
Wysłany: 2010-07-01, 05:49
Lermi napisał/a:
u mnie wisi Magus i Li II no i jeszcze Devourer Brom'a
ja mam zamiar wytatuować sobie fragment Chines revolution na całej łydce ale to trochę droga inwestycja więc puki co czekam na zastrzyk funduszy
mam znajomą która ma wytatuowany wielki autoportret Gigera na boku i malutkiego Obcego na stopie
raper_gno napisał/a:
Mam jeszcze gdzieś wszystkie numery
ja miałem chyba 2 czy 3 segregatory ale pożyczyłem je koleżance i do dziś nie odzyskałem
Ale od czego jest internet
Pojemność:: 54 l
Imię: Ola
Wysłany: 2010-07-05, 12:53
Moją największą pasją,większą od akwarytyki [!], są psy.Wiem o nich praktycznie wszysko,bo interesuje się nimi od urodzenia.Rodzice mówili,że moje pierwsze słow to było "pes"(Nie licząc:"mama","tata","baba":) Z miłości do nich założyłam nawet blog:)
-->kundle.blog.onet.pl Chcecie to wejdźcie:)
Pojemność:: 54 l
Imię: Ola
Wysłany: 2010-07-05, 19:34
Owszem mam:)Moje ulubione to amstaffy ,rottweilery i nova scotia duck tolling retriever(W nich zakochałąm się od niedawna),a z tych mniejszych to maltańczyk:)
A ty jesteś miłośniczką,czy po prostu je lubisz:]?
Pojemność:: 82l
Imię: mat
Nazwisko: mam :) Pomógł: 61 razy Wiek: 27 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 1486 Skąd: Skarżysko Kamienna
Wysłany: 2010-11-12, 14:09
Chciałbym pochwalić sie moim najnowszym modelem kartonowym
Jest to mech Mad dog (VULTURE) z uniwersum Batlletech (dokładei z gry Mechwarrioir 4).
Pracowałem nad nim ponad dwa tygodnie, wyszedł trochę krzywy ale to moj pierwszy model kartonowy od ponad pięciu lat o pierwszy tego typu (zwykle były samoloty, helikoptery i wozy pancerne)
Pojemność:: 240 L
Imię: Kamil
Wiek: 27 Dołączył: 20 Sie 2010 Posty: 165 Skąd: Sochaczew
Wysłany: 2010-11-12, 20:44
Cześć, moim drugim hobby jest strzelnictwo weekendowe i relaksacyje. Lubię w ciepłedni pojechać na działkę i postrzelać bo to fajna sprawa i dobra zabawa na świeżym powietrzu. Poniżej kilka fotek z moim karabinkiem jest to BSA Lighting Tactical + Luneta nie pamiętam typu ale konkretna:) Zdjęcia wykonane w wakacje na działkowej strzelnicy Pozdrawiam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.