Szukałem w wyszukiwarce , nic nie było to zakładam . Jak w temacie, no to żaczynam
-Jazda na rowerze (po lasach , górach ,downhille)
-Wspinaczka (nie lubie sztucznych ścian)
-Średniowiecze (Największa pasja , palca dał bym sobie obciąć za zbroję XIII-wiecznego Templariusza . Szczególnie chciałbym odwiedzić Akkę , Damaszek i Jerozolimę . Nalężę do bractwa rycerskiego w Malborku [jeżdze na zamek co tydzień , mam tam rodzinę])
-Muzyka (Fajnie czasami po brzdąkać na elektryku i pośpiewać Rise Against )
-No i Oczywiście AKWARYSTYKA (Nie mogłem się powstrzymać )
Wasza Kolej...:
_________________ Wiem że nic nie wiem ale kiedyś się dowiem.
Pojemność:: 216L, 2x60L 26L
Imię: Konrad Pomógł: 134 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 1896 Skąd: Limanowa
Wysłany: 2008-07-03, 12:07
Poza akwarystyką to jakiegoś wielkiego hobby nie mam....dawniej kolekcjonowałem samochody...teraz zaprzestałem. Obecnie drugim hobby po akwarystyce jest fotografia....lubię wyjść czasem w plener i popstrykać otaczającą nas przyrodę
Pojemność:: 174,5l :) + kilka akwa do zalania
Imię: Michał Pomógł: 10 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 567 Skąd: Tychy
Wysłany: 2008-07-03, 15:56
Ja lubię jeździć na rowerku (szczególnie znana jest mi trasa dom-poczta ) po górach lub miejscach niedaleko wody (lubię sobie popatrzyć na wodę i czasami znajdę jakąś ciekawą roślinkę lub mech).
Od pół roku interesuję się również fotografią (bardziej lubię fotografować rybki lub roślinki). Obecnie zbieram kase na dobry obiektyw (z tym co mam trudno jest mi zrobić zdjęcie z dużym zbliżeniem).
W wolnych chwilach gram z kolegami w nogę lub tenis stołowy.
Pojemność:: Cube 30x30x30
Imię: Kamil Pomógł: 6 razy Wiek: 20 Dołączył: 26 Maj 2007 Posty: 244 Skąd: Pszczyna
Wysłany: 2008-07-03, 16:34
a ja sie interesuje elektroniką,elektryko domowa i samochodową.230V mi nie straszne,nawet to polubialem(zart)lubie cos zmajstrowac albo cos komus naprawic co teraz jest codziennosciop .lubie tez majsterkowac,budowac jakies pierdolki,niekiedy przydatne lubie experymentowac z kompem(tuning) łowic ryby,oczywiscie grac w noge z kolegami i duzo innych
Pojemność:: 216L, 2x60L 26L
Imię: Konrad Pomógł: 134 razy Wiek: 18 Dołączył: 19 Sty 2007 Posty: 1896 Skąd: Limanowa
Wysłany: 2008-07-03, 17:23
Cytat:
Piwosz te foty to twoje ?
Jasne że moje.....po co bym cudze zdjęcia pokazywał?
Danio12345 napisał/a:
Od pół roku interesuję się również fotografią (bardziej lubię fotografować rybki lub roślinki). Obecnie zbieram kase na dobry obiektyw (z tym co mam trudno jest mi zrobić zdjęcie z dużym zbliżeniem).
Jaką lustrzankę posiadasz?
Ostatnio zmieniony przez Piwosz 2008-07-03, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Pojemność:: 174,5l :) + kilka akwa do zalania
Imię: Michał Pomógł: 10 razy Wiek: 17 Dołączył: 06 Sie 2007 Posty: 567 Skąd: Tychy
Wysłany: 2008-07-03, 18:32
Piwosz napisał/a:
macio napisał/a:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.