Razem mamy 5 gr. + 5 gr. = 10 gr. .. Kolejna osoba w temacie dopisuje swoje 10 gr. Tzn 1 osoba wpisuje 10 gr. 2 osoba wpisuje 20 gr 3 osoba wpisuje 30 gr itd itd.
Zobaczymy ile razem zdolamy uzbierac
I przypominam w tym temacie Niespamujemy .. Kliknac mozemy tylko raz dziennie ..
Pojemność:: Brzucha? duża ;P
Imię: Kuba
Nazwisko: Ptasie xD Pomógł: 54 razy Wiek: 20 Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 1719 Skąd: Grójec
Wysłany: 2008-08-15, 11:07
Do firefoxa jest program który raz dziennie odpala stronę pajacyk, polskie serce i coś tam z chlebem. Bardzo długo z tego korzystałem ale musiałem zrezygnować komp się za bardzo ciął ;( a tak to nie pamiętam o tych stronach.
_________________ "Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.