Mała aktualizacja, nic wielkiego, dałem sobie spokój z roślinnym szaleństwem.
CO2 z bimbrowni jak nie zapomnimy
Nawozy w małych ilościach z linii PG
Z ryb to zmieniło się dość niewiele. Wyleciały skalary a doszły 3 bojowniki. Ogólnie jest spokój i tylko bojowniki ganiają się między korzeniami, mają dużo kryjówek, więc nawet pogryzione nie są.
Rośliny rosną jak zechcą, nie ingerujemy. Teraz będę musiał wywalić pistie, ostatnio wywaliłem wszystko, a przynajmniej tak mi się zdawało z jednego listka mam 30% powierzchni zakrytej
Hydrokotyla to jedna gęstwina, nawet nie wnikam ile tam tego jest.
Cryptokoryna Wendi poszła dość znacznie do góry.
Aponogeteum wstało ze snu zimowego i wypuszcza piękne liście.
Moczarka szaleje
Reszta rośnie, nie gnije
Glony w dobrym stanie, walczą z pelią o korzeń, ale jakoś przegrywają
Pojemność:: 200l i 10l;P
Imię: bernadetta Pomogła: 34 razy Wiek: 22 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 839 Skąd: Łask
Wysłany: 2010-03-02, 12:49
blue_betta, --> tak robimy cały czas:) teraz wpadłam na genialny pomysł ale mi się tak nie chce Zobaczymy co mi z tego wyjdzie oczywiście Krzyś będzie mi musiał pomóc tak
_________________ Nie każdy kto posiada akwarium jest akwarysta.
;*K.... :* i N......:*
Brak polskich znakow
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.