Pojemność:: 54, 31, 27
Imię: Andrzej Pomógł: 16 razy Wiek: 20 Dołączył: 05 Lip 2008 Posty: 449 Skąd: Kraków
Wysłany: 2010-03-05, 08:49
Widzę, że heniek zaczyna iść w boki, tak jak i u mnie, też nie ma miejsca na górze.
To już ostateczny aranż, którego będziesz się trzymał, czy akwa doświadczalne?
Ja tam rzecz jasna, wolałbym trochę kombinować
Pojemność:: 200l + 45l + 18,5l
Imię: Michał
Nazwisko: Polański Pomógł: 128 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 1973 Skąd: Kraków - Swoszowice
Wysłany: 2010-03-05, 11:08
Przyznam się - po raz pierwszy widzę ten topic i ogromny szacunek Marthinez . "Odwaliłeś" kawał dobrej roboty - nic dodać nic ująć. BRAWO! BRAWO! BRAWO!
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 307 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4292 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-03-05, 18:04
Dziękuje wszystkim za opinie.
ankon91 napisał/a:
Widzę, że heniek zaczyna iść w boki, tak jak i u mnie, też nie ma miejsca na górze.
Już go ogoliłem.
W wolnej chwili wrzucę foto po dość mocnej przycince.
ankon91 napisał/a:
To już ostateczny aranż, którego będziesz się trzymał, czy akwa doświadczalne?
Eee tam ostateczny.
Moje akwaria nigdy nie zaznają jakiegoś tam efektu ostatecznego.
Cały czas coś zmieniam jak trafię na fajny pomysł lub obecny wyglad mi sie nudzi.
Akwarium kończy swoj żywot wraz z restartem.
Zawsze tak postępuję.
Pozdrawiam.
[ Dodano: 2010-03-25, 18:33 ]
Aktualna fotka całości
Oraz kwitnący christmas moss
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.