marti
Pojemność:: 65L / 12L
Imię: Marcin Pomógł: 19 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 438 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-11-09, 22:24
Thierry Henry, a jak z klarownością wody, szybko był kryształ
To przejściowy aranż przed amazonia czy docelowe iwagumi
Thierry Henry
Pojemność:: 160l
Imię: dawid Pomógł: 60 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1568 Skąd: Okocim
Wysłany: 2009-11-09, 22:35
Cytat:
Thierry Henry, a jak z klarownością wody, szybko był kryształ
Akwarium na nazajutrz było prawie czyściutkie. Akwarium zostało zalane w piątek, w niedzielę nie było widać oznak zmętnienia wody.
marti napisał/a:
To przejściowy aranż przed amazonia czy docelowe iwagumi
Nic z tych rzeczy. Nie mam pieniędzy na Amazonię, nie zostało nic z wakacji(na prawko odłożyłem).
Może w lecie coś pomyślimy o Amazonii jak się dorobię. Mam nadzieję na powodzenie przy prowadzeniu tego aranżu.
Już powiem, że z iwagumi to ono nie będzie miało wiele wspólnego. Poczekajcie na foty do piątku to zobaczycie.
_________________ I Still Haven't Found What I'm Looking For
marti
Imię: Marcin Pomógł: 19 razy Wiek: 31 Dołączył: 02 Lis 2008 Posty: 438 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-11-09, 22:49
Thierry Henry napisał/a:
Nic z tych rzeczy. Nie mam pieniędzy na Amazonię, nie zostało nic z wakacji(na prawko odłożyłem).
no tak zgadza sie prawko w tych czasch to spore ułatwienie a amazonia ( co sie odwlecze to nie uciecce )
Thierry Henry
Imię: dawid Pomógł: 60 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1568 Skąd: Okocim
Wysłany: 2009-11-10, 21:02
Powiem tylko tyle, totalny retusz. K800i wymaga sporo czasu aby zrobić dobre zdjęcie. Nie chciało mi się gdyż nie ma co pokazywać. A retusz to raz dwa i po sprawie.
marti
Wysłany: 2009-11-10, 21:41
Thierry Henry, czy Ty wiwipare posadziłeś na pierwszym planie czy to acicularis taki wybujały
Jeżeli mogę cos dodać i abys nie poczuł tego jako atak za krytykę mojego baniaka to uważam że brakuje tu jakiegos drewna. Widział bym je po prawej stronie.
Thierry Henry
Wysłany: 2009-11-10, 21:49
marti, wszystko z czasem będę korygował. Co do eleocharisa to nie wiedziałem, którego dostanę. Może jakoś da radę a jak nie to wymiana za jakiś czas.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.