Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 307 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4290 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-08-31, 17:55
matmax426 napisał/a:
ale może jednak powróć do opieki nad akwa
Nie było mnie w domu. Co dwa dni wpadała kuzynka nakarmić rybki.
Dla niej nawet ta czynność wydawała się skomplikowana, więc o nawożenie nawet nie prosiłem.
Cytat:
Proszę zdradź co to za mech obrasta Ci korzenie?
Po lewej Willow i christmas moss, po prawej Fissidens fontanus.
Plewek01 napisał/a:
Piękna soczysta zieleń i to w przerwie nawożenia.
matmax426 napisał/a:
szkoda by było zrobić z Twojego akwa glonarium
Z przodu przy szybie w trawniku pojawiły się sinice.
Widać te ciemne plamy.
Przyczyna?
Brak no3.
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
Pojemność:: 240
Imię: Piotr Pomógł: 8 razy Wiek: 26 Dołączył: 29 Wrz 2009 Posty: 397 Skąd: Mokrzyska
Wysłany: 2010-09-08, 16:28
Po przyglądnięciu się dokładniej całemu wątkowi zauważyłem że troszkę zmieniła sie roślinność i nasuwa mi sie takie pytanie czy nadal masz ten sam zestaw roślin który podałeś na początku tematu czy może coś przybyło czy może ubyło? Elegancko by było jak byś jeszcze dorzucił fotke z góry albo rysunek schematyczny z rozmieszczeniem roślin na pewno by mi i nie tylko mi to bardzo pomogło w dążeniu do podobnego aranżu
_________________ Mój baniaczek:) Aktualizacja oraz Fotorolecja z restartu zbiornika strona 5 serdecznie zapraszam do komętowania http://www.forum.eakwarys...24/12848,45.htm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.