Pojemność:: 200l i 10l;P
Imię: bernadetta Pomogła: 34 razy Wiek: 22 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 839 Skąd: Łask
Wysłany: 2010-03-05, 12:51
Nie spiżowe;/ są SĄ ZA DUŻEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Już mówiłam panda lub pigmejki z naciskiem na pigmejki.
A w ogólę w akwarystyce nie chodzi o rozmnażanie ryb;/
_________________ Nie każdy kto posiada akwarium jest akwarysta.
;*K.... :* i N......:*
Brak polskich znakow
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
Ale mi chodzi chcę coś co łatwo się rozmnaża . A co sądzicie o takiej obsadzie ;
-10 razbor klinowych
-10 neonów innesa
-6 kirysków pigmejków
-2 pary mieczyków hellera???
_________________ Zawsze pomogę jak będę znał odpowiedź !
NIGDY NIE UWAŻAŁEM SIĘ ZA NAJLEPSZEGO I NIGDY NIE BĘDĘ!!
Pojemność:: 200l + 45l + 18,5l
Imię: Michał
Nazwisko: Polański Pomógł: 128 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 1973 Skąd: Kraków - Swoszowice
Wysłany: 2010-03-05, 20:34
W tak małym stadku nie będą się czuły komfortowo.
Zostaw 10x rasborka, 6x pigmejek + krewetki (wedle uznania ale prócz wszelkiego rodzaju filtrujących).
Pojemność:: 200l + 45l + 18,5l
Imię: Michał
Nazwisko: Polański Pomógł: 128 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 1973 Skąd: Kraków - Swoszowice
Wysłany: 2010-03-06, 17:39
20 sztuk nie bardzo, prędzej 15 ale i tak będzie mały tłoczek.
No niestety prawda jest taka, że dopiero (według mnie) zabawa z obsadą zaczyna się od ok. 100l.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.