Mile widziane porady co mógłbym pozmieniać i przede wszystkim czy nie mam za dużo ryb, Oczywiście krytyką nie pogardze.
kwoik
Pojemność:: 63 l+3l(puste)
Imię: Konrad Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lut 2010 Posty: 109 Skąd: gdzieś na Ziemii
Wysłany: 2010-03-19, 15:29
brzanka rekinia na 100% do oddania.Kiryski są stadne.zamiast 2 i 3 osobne rodzaje daj 5 lamparcich(np.).poza tym,moim zdaniem,wywaliłbym molinezje i dokupił neonki.
_________________ ulubione rybki-zawsze kiryski(spiżowe,lamparcie,pstre i panda)
Pojemność:: 240
Imię: Piotr Pomógł: 8 razy Wiek: 26 Dołączył: 29 Wrz 2009 Posty: 397 Skąd: Mokrzyska
Wysłany: 2010-03-20, 11:23
Jak na razie posiadam fotke tylko jednego nie zidentyfikowanego okazu ponieważ tamten drugi jest nie uchwytny ponieważ siedzi cały czas pod korzeniem schowany i rzadko sie pokazuje, i jeszcze takie info o nim że jak ta rybka pokazana na zdjęciu poniżej chce sie schować pod ten sam korzeń to ta druga ja atakuje mimo ze ta ze zdjęcia zawsze siała postrach wśród ryb nawet pielęgnica taka cała żółta bardzo dużych rozmiarów czuła przed nią respekr, a ta ma go w nosie
A tu fotka kiryska o którym też nic nie wiem po za tym ze jest kiryskiem
Ostatnio zmieniony przez Mikos 2010-03-20, 11:36, w całości zmieniany 1 raz
Pojemność:: 240
Imię: Piotr Pomógł: 8 razy Wiek: 26 Dołączył: 29 Wrz 2009 Posty: 397 Skąd: Mokrzyska
Wysłany: 2010-03-22, 12:21
Mojej szwagierki też Ale raczej chodzi mi o bardziej humanitarna opiekę
szalinski_2005
Pojemność:: 60 :(
Imię: Piotr Pomógł: 31 razy Wiek: 35 Dołączył: 06 Cze 2007 Posty: 733 Skąd: gorlice
Wysłany: 2010-03-22, 14:59
na 100% to sum indyjski nie chcę cię martwić ale on ci urośnie do co najmniej 30 cm i zdewastuje roślinki kolega takiego miał karmił sercem wołowym i osiągną ok 40 cm tak że kawał ryby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.