Pojemność:: 98l + 25l
Imię: Artur Pomógł: 8 razy Wiek: 25 Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 243 Skąd: Gniezno
Wysłany: 2010-08-11, 00:31
Aż mi gałki z orbit wyskoczyły Jest po prostu przezarąbiste
_________________ Oto Ja posyłam anioła przed tobą,
Aby cię strzegł w czasie twojej drogi
I doprowadził cię do miejsca,które ci wyznaczyłem.
Szanuj go i bądź uważny na jego słowa.
(...) bo imię moje jest w nim.
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 307 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4292 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2010-08-12, 16:04
jeden, wyślij mi (mail znasz), wrzucę se na tapetę.
Tym akwarium pokazałeś, że jesteś jednym z najlepszych (jak nie najlepszym) aquascaperem w PL.
Mówię poważnie, bo zagiąłeś pięknie chłopaków stawiających baniaki co dwa miesiące i biorących udział w każdym konkursie akwarystycznym jakie tylko są.
Zazwyczaj ze średnim skutkiem.
To chyba Twój trzeci lub czwarty baniak roślinny, ale miażdży starannością, dokładnością, dbałością o każdy najmniejszy szczegół.
Zasłużone miejsce w tegorocznym IAPLC.
Jak zobaczę top 27 to będę myślał, czy czasem nie powinieneś być wyżej.
Gratki dla Norberta za extra foto.
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
Jest przepiękne. Z takim darem to trzeba się urodzić, żeby zrobić coś takiego. Podziwiam Twój zapał, takie akwa potrzebowało dużo Twojego czasu i cierpliwości.
Pojemność:: 450
Imię: Piotrek Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-08-13, 19:49
Marcin dziękuje za miłe słowa.. coś jest w tym co piszesz(oczywiście mowa nie o mnie tylko o robiących 15 aranzacji w roku )
Obecnie nie ma mnie w PL, ale jeśli chcecie to wrzucę fotki z fotorelacji z zakładania akwarium oraz poszczególne etapy rozwoju jak bede miał dostep do mojego kompa..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.