Pojemność:: 80l+25l+12l
Imię: Paweł Pomógł: 84 razy Wiek: 16 Dołączył: 27 Gru 2006 Posty: 1947 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2010-08-03, 14:47
Wystarczy jakikolwiek nurzaniec , duże liście można obrywać. U mnie w 25l nurzaniec nie rósł wysoki , wyglądał jakby skarłowaciał jeśłi to możliwe. Za to w 80l mam takie ponad 1,2m
Obawiam się, że jak nie przestaniesz tak ostro karmić Zygi to bedzie miał objetosć brzucha młodej orki. Głodówka. Obowiązkowo. Ale zielone pięknie urosło. Przytnij może hygrophilię, to lepiej wszerz pójdzie.
I dolej jeszcze wody poza tym bardzo ładnie super bojek
_________________ "Wyobraź sobie, że jesteś tak mały, tak naprawdę maleńki, że możesz wejść do swojego akwarium, by z bliska obserwować i osobiście odczuć efekty własnej konstrukcji."
Hmm, o wodzie myślałem żeby dolać, ale jeszcze trochę poczekam, bo bojka mam od tygodnia i boje się ze wyskoczy, a Zygmunt rzeczywiście grubasek, a dzisiaj dałem mu troszkę ochotki, jakieś polecenia ile robić tą głodówkę i kiedy? Hygropolie przytne już jutro bo teraz nie mam na to siły
Kupiłem 10sztuk, mam chyba 20sztuk I w tym okazało się że około 2 samice noszą jaja Mam nadzieje, że sobie poradzę. Dodałem też mech, dużo mchu, wkrótce fotki
O proszę, ładnie to teraz wygląda. Widzę Bartek że rozkręcasz krewetkowy biznes znaczy z bojka zrezygnowałeś całkowicie po tej akcji samobójczej? Co to jest ta jakby skałka po prawej stronie z przodu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.