Wszystko by było ok gdyby nie ta półeczka, nie masz jakiejś szafki,bo gwarantuje że to się źle skończy, no i przy przestawieniu podłóż najlepiej karimatę.
jest ok trzyma się na 6-ciu 10-sięcio centymetrowych śrubach, siadałem na niej i nic się nie działo , akwa stoi na takiej jakby folii bombelkowej ,tylko nie ujęłem tego na zdjęciu
Pojemność:: 112l
Imię: Paweł Pomógł: 68 razy Wiek: 27 Dołączył: 20 Kwi 2010 Posty: 1933 Skąd: Hajnówka
Wysłany: 2010-08-28, 19:17
Jak problem z glonami kup garść kabomby i wrzuć niech popływa przez tydzień powinno poprawić sytuacje. Deszczownie wsadź pod wodę i skieruj wylot na taflę wody - napowietrza i tak nie chlupocze. Akwa całkiem fajnie pomyślane choć ja wolę więcej roślin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.