Pablo
Imię: Paweł Pomógł: 16 razy Dołączył: 17 Lut 2007 Posty: 305 Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-05-13, 14:33
Każde zrobione przez ciebie akwa jest super i to też wielkie gratulacje :mrgreen: ale jak mam być szczery poprzednia stylistyka mi bardziej się podobała.
_________________ Czyż nie piękne? Pozdrawiam. Pablo \/ Nie bądź taki kliknij Pomógł =]
JS
Oh ja też bym chciała mieć takie aqua, dopiero tam miałabym co projektować. Widzę że na tym zdjęciu jest zaprojektowane tak jak w moich marzeniach.. Pozdrawiam.
Slanter
Imię: Grzegorz Pomógł: 79 razy Wiek: 42 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 971 Skąd: Phoenix, AZ
Wysłany: 2007-06-02, 11:55
Doma napisał/a:
WOW! Wspaniałe akwarium ale ci zazdroszczę...
Nie mogę się doczekać żeby zobaczyć nowe zdjęcia!
Kilka nowych zdjec zamieszczone ale w sumie malo sie zmienilo. Wciaz czekam aby ta trawa zarosla cale dno ale jakos jej sie nie spieszy. Wszystkim bardzo dziekuje za komplement jak i konstruktywna krytyke.
O maj gad Slanter! nigdy w zyciu takiego akwarium nie widziałem. Prezentuje sie oszałamiająco. Normalnie wpadne zaraz w kompleksy bo pewnie takiego stanu mi sie nie uda osiągnąc :oops:
Widać lata wprawy :-D
BOSKIEEEE. Przypomina akwaria roślinne Takeshi Amano, ja tez mam zamiar coś równie pięknego osiągnąć.
Slanter
Imię: Grzegorz Pomógł: 79 razy Wiek: 42 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 971 Skąd: Phoenix, AZ
Wysłany: 2007-06-03, 03:55
Raven i Gosia Wielkie dzieki :mrgreen: Gosia do Amano to mi jeszcze bardzo daleko hahaha ale takie porownanie to dla mnie spory komplement. Dzieki! Jesli macie pytania odnosnie roslin to smialo pytajcie. Sluze pomoca.
kurcze moj pierwszy post na forum ... ja chcialbym zaczac moja przygode z akwarystyka i szukalem inspiracji ... kurcze znalazlem ... dech zapiera .. a przylaczam sie do pytania kolegi ... co to za podloze ? jeszcze raz gratulacje bo to tutaj to jest premier league
kurcze sciagnalem sobie fotki i przy aranzacji wlasnego bede sie mocno wspomagal
_________________ ----
trudne poczatki
Slanter
Wysłany: 2007-07-15, 07:15
Witam i ponownie dziekuje za cieple przyjecie tego akwarium. Inspirowanie kogos to juz najwieksza frajda. Sam bedac malkontentem wciaz usiluje cos poprawic i ulepszyc. Akwa jest teraz w procesie kolejnej przemiany :lol: Ja po prostu dlugo na jedna aranzacje nie lubie patrzec. Gdy dojrzeje to wrzuce pare fotek. Tymczasem sprawa podloza. Podloze to mieszanka Flourite firmy Seachem ( nie wiem czy dostepna na rynku polskim), piasku onyksowego i ADA Amazonia. Jest to mieszanka ale nie dlatego, ze to jest jakas wspaniala receptura. Po prostu przez lata dodawalem tego i owego. Pozniej wszystko sie razem wymieszalo i teraz jest to troche taki groch z kapusta. Za jakis czas planuje kompletna wymiane podloza na 100% podloza ADA Amazonia (firma T. Amano). Podloza te sa, jak sami wiecie, wsciekle drogie. Szczegolnie jesli mysli sie o zastosowaniu ich w wielkich zbiornikach. Jednoczesnie musze stwierdzic, ze sa to najlepsze podloza do roslin. Po prostu super! Musze jednak zbierac fundusze na taka wymiane a to troche potrwa. Wracajac jeszcze do mojego podloza. Nie stosuje zadnych tabletek ani innych nawozow pod korzeniami roslin. Podloze jest naturalnie bogate w zelazo a reszte nawozow dodaje bezposrednio do wody.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.