Slanter
Imię: Grzegorz Pomógł: 79 razy Wiek: 42 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 971 Skąd: Phoenix, AZ
Wysłany: 2007-06-03, 04:09
Akwarium ma swoj urok! Nie jest to moja "filizanka herbaty" ale podoba mi sie taki ascetyczny wystroj i atmosfera. Gdyby jeszcze dac wiecej definicji poprzez umocnienie akcentow dekoracyjnych to bedzie bardzo ladne. Ja bym nawet nie bawil sie z roslinami. Odpowiednio przyciemnione swiatlo, dobrze dobrane dekoracje i jest piekne akwa. Rosliny przy tych rybach :-/ Nie polecam.
Pojemność:: 240l i 45l Pomógł: 6 razy Wiek: 23 Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 75 Skąd: Wieliszew
Wysłany: 2007-06-03, 09:43
no niestety tak myslalem ze w tym akwa nie bedzie roslin dopóki są pielegnice.A co do neonków to sie zgadzam ze raczej pielegnice skonsumowały by je predzej czy pozniej:(
Nie mam pojęcia co do ryb ale z roślin mchy są omijanym posiłkiem ryb możnaby spróbować.kup anubiasa (najlepiej nana). Nie jest najtańszy i najszybciej nie rośnie, ale jest wytrzymały i ma grube liście, niechętnie jedzone przez ryby.
_________________ Pozdrawiam Dominika
Odważni walczą - sprytni uciekaja. David Belle
Pojemność:: 240l i 45l Pomógł: 6 razy Wiek: 23 Dołączył: 30 Maj 2007 Posty: 75 Skąd: Wieliszew
Wysłany: 2007-06-04, 13:18
No to pomyslalem ze dodam kilka fotek (tak jak napisalem w pierwszym poscie)
Teraz troszke moich rybek...niestety fotki słabe bo nie mam pożądnego aparatu..
Niedlugo dam nowe temaciki z moim akwarium 45 l i trzecim ktore sobie powolutku zakladam ( 100L )
IMG_0006.jpg to rybka ktora jest u mnie na przechowanie...wiem ze powinna byc przynajmniej parka ale i tak niedlugo ją oddaje wlascicielowi:)
Plik ściągnięto 41 raz(y) 852,31 KB
IMG_0002.jpg To moje całuśne pielęgnice:D
Plik ściągnięto 37 raz(y) 812,22 KB
IMG_0058.jpg moj lamparcik w pelnej okazalosci:)
Plik ściągnięto 39 raz(y) 974,64 KB
IMG_0047.jpg To jeden z moich dwoch sumikow.
Plik ściągnięto 32 raz(y) 871,41 KB
IMG_0042.jpg No i jeszcze moje pielęgniczki:)
Plik ściągnięto 37 raz(y) 842,41 KB
IMG_0001.jpg a to moja filtracja w akwa 240l ~~> EHEIM PROFESSIONEL 2228:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.