dzidziuch
Pojemność:: 72L
Wysłany: 2007-05-31, 12:06 Moje 72 litry :)
Mam juz je prawie miesiac i jak narazie wszytko dobrze, rybki zyja, roslinki rosna, woda czysta wiec mam nadzieje ze tak bedzie caly czas.
A w nim:
2x molinezja czarna
2x molinezja ostrousta (taka biala nakrapiana)
2xplatki
2xglonojad
2xmieczyki
7xneonow
3xsamiec 2xsamiczka gupiki i pare malych ktorych bede musial sie jakos pozbyc (komus oddac)
Imię: Iwona Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 16 Maj 2007 Posty: 121 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-05-31, 15:20
Przydałaby się tapetka, najlepiej ciemna, ale to kwestia gustu...
Co do molinezji to najlepiej trzymać jeden gatunek, w przeciwnym razie doczekasz się mieszańców (chyba że Ci to nie przeszkadza)
Crow
Pojemność:: ok 300l
Wiek: 27 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 9 Skąd: Kędzierzyn - Koźle
Wysłany: 2007-05-31, 18:50
Zgadzam się w kwestii tła.Może jakaś fototapeta?? Ja osobiście dałbym filtr bardziej w rogu akwarium, ale oczywiście kwestia gustu. Ogólnie bardzo mi sie podoba. :lol:
_________________ Gdyby Mi Się Tak Chciało, Jak Mi Się Nie Chce
dzidziuch
Wysłany: 2007-06-01, 13:56
tak myslalem ze o ta tapete sie przyczepicie, ale tak szczerze to nei wiem co tam wsadzic bo takei foto tapety to mi sie jakos nie podobaja.... a chce na korzeniu zachodowac mech jawajski... to dobry pomysl??
Pojemność:: 25l
Wysłany: 2007-06-01, 16:38
a te mech jawajski to takie kulki co sa w sklepach?? bo tak sie czesto rozgladam za tymi roslinkami i nigdzie nic ciekawego niema... a bym chcial taka fajna trawke mala albo cos takiego fajnego oj prze przypadek pisalem jako Udzio a to moja dziewczyna
Ostatnio zmieniony przez Udzio 2007-06-01, 16:49, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Pierwsze przykazanie akwarysty: Nie będziesz nigdy wierzył sprzedawcy z zoologa
Drugie przykazanie: Sprzedawca w zoologu dopiero zaczyna mówić prawdę,
jak skuma, ze sie znasz!
pozdrawiam
dzidziuch
Wysłany: 2007-06-01, 16:52
ahia ale prosze na mnie nie krzyczec :-( a te takie jakies drobne trawki to jak sie zwa?? :-D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.