Moje akwa. Powiem tylko tyle ze tworzenie go nauczylo mnie cierpliwości (nic dodać nic ująć) nie bede tu dlugo przynudzal o tym co jest w środku i daruje sobie nazwy łacińskie. Mam 30 neonów czerwonych , krewetke ( z której jestem super dumny i jest hluba moje akwa ; ], ponadto 8 glonojadow. Filtr zewnetrzny, nawozy itp. W ramach uścilenia dodam ze jest ju czarne tlo na sciankach ktorego nie bylo kiedy robilem te zdjecia. Acha! No i akwairum jest narożne 80/90 litórw, szyba panorama,. Pozdr.
akwa2.gif Te niby ryski na szybie to nie ryski tylko babelki powietrza z deszczowinicy
Mchy mowicie....ok zastanowie sie ..w sumie to niezly pomysl!! jak ju zrobie wsyztsko to wstawie nowe fotki. Dzieki za komentarze..ciesze sie ze wam sie podoba, ja szczerze mowiac nie moge odlepuic oczu od niego, telewizor moze nie istniec : ). pozdrawiam
Nom śliczne...a nawet cudne..tez nie moge sie na nie napatrzec neonki sa takie sliczne..a ta krewetka...szalona..zwlaszcza pod wieczor prawda? pozdrawiam Cie Noras i czekam na ten mech na korzeniu...
No jak już mówiłem ,mchy(dobry jest mech jawajski) na korzeniu to super sprawa dla właściciela posiadającego to akwarium a w szczegulności dla krewetki :-D . Zobaczysz bedzie szczęśliwa z tych mchów.Ładny też jest trawniczek-mech- jest pokazany w jakimś akwa na galeri. 8-)
mi se to akwa niepodoba sorry ale naprawde mi sie niepodoba.
a poza tym narozne akwa mi sie niepodobają
to chyba odwet za negatywne wyrażenie sie o twoim akwarium przez NORASA
NORAS twoje akwarium jest poprostu miodzik podoba mi się bardzo i wogóle ma swój klimacik i ta twoja krewetka super, chyba też sobie sprawie w nowym akwa
WOJTEK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.