Pojemność:: 126
Imię: Karol Pomógł: 85 razy Wiek: 22 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 1319 Skąd: WGM
Wysłany: 2008-08-14, 15:45
no właśnie zoolek jeśli zmoczyłeś choć trochę ten proszek to test jest do wyrzucenia. Zrób test wody w kranie i zobacz jak wyjdzie, u mnie zawsze był ten sam wynik, przeczyłem w necie że jeśli choć trochę płynu dotrze do tego proszku zooleka to test można wyrzucić.
_________________ Poświęć 2 minuty na poszukiwania odpowiedzi w istniejących tematach, po dwóch minutach załóż nowy temat
flora:
mchy, trawy, grzezarka (czy jakos tak, wiecie ta kula )
sprzet:
filtr - aqua clear 50 (gabka i ceramika), maly wewnetrzny z ceramiką (ale zamienie ja na gabke)
oswietlenie: 3x 18W (2x6500k 1x8500k)
grzalka 200W (26*C)
butla co2 (1 babelek na sekunde)
Ostatnio zmieniony przez matmax426 2008-11-18, 13:23, w całości zmieniany 1 raz
Slanter
Imię: Grzegorz Pomógł: 79 razy Wiek: 42 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 971 Skąd: Phoenix, AZ
Wysłany: 2008-11-16, 18:40
Zupelnie fajne male akwarium! Podoba mi sie. Zazwyczaj nigdy nie zwracam uwagi na faune jednak w tym przypadku dodam, ze wyglad calosci bylby chyba lepszy bez czerwonych neonow. Trudno jest powiedziec jak prezentuje sie calosc na zywo. Na zdjeciu jednak czerwone neony troche gryza sie z tlem i spokojna, cicha atmosfera tego zbiornika. Tak nawiasem mowiac, dobrze sie tym neonom wiedzie. Brzuchy jak u zadbanego tatusia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.