Chciałem jak najbardziej odwzorować Amerykę PD. Tam jednak ilość roślin jest znikoma - czy jak dodam coś jeszcze to nie będzie nieco za dużo? Myślałem żeby jeszcze troszkę korzeni - no i liście w tym tyg.
Hmm, może nie korzeni, ale liście to świetny pomysł. I więcej żabienic, moczarka do tyłu.
Pojemność:: Brzucha? duża ;P
Imię: Kuba
Nazwisko: Ptasie xD Pomógł: 54 razy Wiek: 20 Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 1719 Skąd: Grójec
Wysłany: 2008-08-26, 22:56
Świetne tylko brakuje mi na tych zdjęciach tego żółtego koloru wody.
Tylko na jednym to uzyskałeś, a wydaje mi się, że w BW to powinno być podkreślone.
_________________ "Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
Pojemność:: 240L
Imię: Robert Pomógł: 2 razy Wiek: 32 Dołączył: 05 Maj 2008 Posty: 143 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-08-27, 17:07
Suja napisał/a:
Świetne tylko brakuje mi na tych zdjęciach tego żółtego koloru wody.
Tylko na jednym to uzyskałeś, a wydaje mi się, że w BW to powinno być podkreślone.
Ten żółty kolor uzyskałem w ustawieniach aparatu stosując inną przysłonę (więcej światła). Ale zrobiłem to tylko na próbę. Nie byłem pewien czy tak jest lepiej czy gorzej, więc zostałem przy poprzedniej formie zdjęć.
andypl33 napisał/a:
Bardzo oryginalnie i ciekawie gratulacje .Powiedz mi jak robiłeś te otwory w kokosach bardzo naturalnie to wyszło .
Te kokosy kupiłem już z takimi otworami, jak zostały zrobione - nie wiem - ale mogę podać mail sprzedawcy - może on wyjawi sekret.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.