darianus
Pojemność:: 200 L i 112L
Imię: Darek
Nazwisko: Pasiński
Wiek: 31 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 164 Skąd: Działoszyn
Wysłany: 2010-04-05, 21:34
Akary z Maroni !!! Też je mam w swoim baniaku. Bardzo lubię te pielęgnice, mimo niezbyt ciekawego ubarwienia. Jedne z niewielu pielęgnic, które nadają się do roślinniaka. Masz dobraną parę???
Jak możesz,to zapodaj mi foty swoich akar.
Ja mam ich jedenaście sztuk 6-7cm,jeszcze nie zaobserwowałem doboru w pary.
U mnie są strasznie płochliwe,a jakie są u Ciebie i ile ich masz?
darianus
Pojemność:: 200 L i 112L
Imię: Darek
Nazwisko: Pasiński
Wiek: 31 Dołączył: 04 Maj 2008 Posty: 164 Skąd: Działoszyn
Wysłany: 2010-04-08, 17:46
Mam dwie sztuki w 200L i 2 sztuki W 112L. Nie mam dobranych par, słyszałem, że to nie taka prosta sprawa. U mnie też są dosyć płochliwe, dużo bardziej w 112L, nie wiem dlaczego.
Czesc.Widze ze tez lubisz akarki.Co dołaczenia w parynie jestem ekspertem ja mam 3 pomarańczopletwe i zaobserwowałem cos takiego że najprawdopodobniej samiec krązy non spot wokól jednej chyba samicy stroszy pletwy na maksa i odpędza wszyskie ryby od korzenia przy ktorym sobie przesiadują.Ale czy to juz jest para tego nie wiem.Co do plochliwosci u mnie zachowują sie normalnie a ten samiec nie daje sobie w kasze dmuchac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.